Kerem gelir-gelmez, mentali kaldırır kaldırmaz bu ayrı mesele ama 25M kerem için çok değil. Cengiz için geldiği dönemde 15 fazlaydı. Ama Kerem için 25 kesinlikle fazla değil.
Sürekli sahada dayak yiyen, yine de hemen hemen her sezon dünyada en çok süre alan futbolcuların başında geliyor. Benfica'da bile öyleydi ve tüm sezon olarak bakarsak 34 gole direkt katkısı var. Ki çok daha fazlasına girmiş veya takımı sokmuştur ki en büyük özelliği kendini çok iyi unutturup pozisyon yaratması. Arada enerjisini toparlama ihtiyacı duysa da bek falan kovalamaktan çekinmez.
Mentali sıkıntılı olmasa ve Orkun'un da gidişiyle ayrılmak istemese Benfica 25'e falan bırakmazdı zaten.
Yerli olmasını geçtim. Pasaportu brezilya olsun. Şuan Kerem'in yerine 25'e kimi alırsın bilemiyorum.
Sane mi, Kerem mi? Güncel durumlarında kesinlikle Kerem. Bunu Kerem'in mentalinden bağımsız söylüyorum.
GS'den ayrılmak istediği için ayrıldı. Ayrılmasa taraftar ile ilişkisi iyice kopabilirdi. Giderken doğru olanı yaptı. Umarım kariyerinin devamı için de doğru ve şanslı olan ne olacaksa onu yapar.
Ama kağıt üzerinden Kerem gelirse Fener iyi değil, çok iyi transfer yapmış olur. Tabii kağıt üzerinde.