Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

İsim olarak iyi bir isme gidilmiş, tarz olarak da Demir Ege'nin olmuş hali gibi. Kesici özelliği yine yok, bizim ligde başarılı olabilmemiz için kesici isme gidilmesi gerektiğine düşünüyorum ha bu demek değildir Hoijberg'e burun kıvırmam ama dedim gibi bizim ligde iş yapmak istiyorsan kesici olması gerekiyor.
Gs geçen sene çok istedi ikna edemedi.Tam gladyotör futbolcu cok istemiştim gelmesini.Orkun hojbjerg orta sahası sağlam olur.

Kerem kripto FBli herhalde. Bu transferin başka açıklaması olamaz. Adamın mental durumu GS'de bile iyi değildi(Son iki senesinde GS başarılı idi bir de), şimdi de tahammülü olmayan bir kulübe gidiyor ya da kulüp onu alıyor... Enteresan işler.

Gs geçen sene çok istedi ikna edemedi.Tam gladyotör futbolcu cok istemiştim gelmesini.Orkun hojbjerg orta sahası sağlam olur.
Hojbjerg gelirse 6 numara ihtiyacımız kapanmış olmaz. Hatta 4-3-3 formunda Rafa sol veya sağ kanada geçmek zorunda kalır. O yüzden Gedson yerine alınıyor diye bakıyorum. Yoksa saçma bir transfer. Burun kıvırmıyorum ama bize tam olarak kesici bi 6 numara lazım. Çok pas hatası yapmayan topu doğru oynayan kesici bi 6 numara. Yani yeni bi Atiba lazım yoksa ligde ilerleyemiyoruz. GS, Toreira sayesinde ilerleyebildiğini düşünüyorum ki Lemina transferi sonrası Lemina'nın pas hatalarından sonra Toreira sayesinde karşı atakları kesebildiler ligde tabi avrupa arenası bu tip oyunlarda etkili olmuyor. Ligde başarılı olmak için kesinlikle kesici 6 numara lazım.

Son şampiyonlukların 6 numaraları, Toreira, Hamsik, Mahmut, Josef, Fernando, Atiba ... daha gider. Hepsinin ortak özellği topu düzgün kullanıp, kesici ve çalışkan özelliği olması.

Kerem götelek herifin teki. Rakip camialarda oynayıp bir tarafa yaranmak için ileriyi düşünmeden boş boş laf etti GS'li görünmek için. Hala bunu Geseli sananlar var, adamın lisede yazılan anı defterinde bile FB'li olduğu yazıyor. Uğur Karakullukçu bile Fenerli olduğunu söylüyordu önceki senelerde videoları ve fotoğrafları var.

Kerem kripto FBli herhalde. Bu transferin başka açıklaması olamaz. Adamın mental durumu GS'de bile iyi değildi(Son iki senesinde GS başarılı idi bir de), şimdi de tahammülü olmayan bir kulübe gidiyor ya da kulüp onu alıyor... Enteresan işler.
Şu an Fener herhangi bir oyuncuya karşı kızgın değil çünkü herşeyin sorumlusu Ali Koç olarak bakıyorlar. O yüzden en fazla 2-3 laf dalaşı olur ki adam GS'de direkt sokakta dolaşırken laf yiyordu. Neymiş gol kaçırıyormuş, adam pozisyon oluşturan bir oyuncu bırak da kaçırsın. Her sezon double-dobule yapan oyuncuya da burun kıvrılmaz.

Şu an Fener herhangi bir oyuncuya karşı kızgın değil çünkü herşeyin sorumlusu Ali Koç olarak bakıyorlar. O yüzden en fazla 2-3 laf dalaşı olur ki adam GS'de direkt sokakta dolaşırken laf yiyordu. Neymiş gol kaçırıyormuş, adam pozisyon oluşturan bir oyuncu bırak da kaçırsın. Her sezon double-dobule yapan oyuncuya da burun kıvrılmaz.
Kızgın olmalarına gerek yok. Oyun içindeki normal tepkiden bile etkilenen biri bence. O yüzden sıkıntı. Yoksa skor katkısı olarak sayıları iyi ama o sayıları nasıl aldığına da bakmak lazım. Senin en ihtiyacın olduğu dönemde sıkıntı olabilen bir oyuncu. Kendi takımıma da istemem. Bir de adamın bir şöhreti var bu negatiflik konusunda. Böyle olunca daha kolay etkilenmeler oluyor iki tarafa da.

Ben bu senenin transfer çalımının Ederson olacağını düşünüyorun.Nedense Fb çekecekmiş gibi kuvvetli bir his var.Gs ile bu kadar anılıp transferin bitirilememesi ve fb nin sol kanada yerli oyuncu çekip yabancı kaleci için alan açması… Herşey edersonu çağırıyor koç sever bu işi.

Bazı oyuncular böyledir. Çok pozisyon yaratırlar ama elit bitirici olmadıkları için "takımın pozisyonunu harcıyor" gözükür. Ama oyundan çıkınca görürsün ki onun gibi pozisyona giren, doğru zamanda doğru yerde olan vs yok.

Sane de biraz böyle. Onun da adı çıkmış. Geçen sezon en çok pozisyona giren ve üstelik bitirme yüzdesi de yüksek olmasına rağmen vs.

Kerem'in iyi yanı takım faydasına temposu ve savunması daha iyidir. Sane'nin artısı ise Kerem kadar basit pas hatası yapmaz diye diye düşünüyorum.

Ben bu senenin transfer çalımının Ederson olacağını düşünüyorun.Nedense Fb çekecekmiş gibi kuvvetli bir his var.Gs ile bu kadar anılıp transferin bitirilememesi ve fb nin sol kanada yerli oyuncu çekip yabancı kaleci için alan açması… Herşey edersonu çağırıyor koç sever bu işi.
Ederson değil, muhtemelen GS aldı onu FB yazıyorlar transfer çalımı muhabbetine.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık