Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Liverpool maçından sonra dakika 30'da 10 kişi kaldığımız derbi maçında 1 puan kafidir. Sergen büyük salaklık yaptı topu almaya istekli olsa 70 gibi vefat ederdi Toreira. :D

Sergen savunmaya ve kontraya çıkmış herhâlde. Az F1 izlesin, Redbull'dan Hannah Schmitz'i alsın, plan nedir, nasıl yapılır öğrensin. :oleyo2: 10 kişi rakibe karşı hiçbir şey olmamış gibi aynı şekilde oynadı.

60 dk senden eksik oynayan rakibin senden daha fazla topla oynamış. Hatta bir ara %64'e %36 falandı durum.

Üstüne üstün bir de eksik rakibe karşı ileride baskı yeyip üstüne gol yiyorsun.

Hakem zaten bok gibi ayrı konu ama şu maç 1-0'dan puan verilmezdi.

Beşiktaş 6.58, Galatasaray 6.73.
Jurasek 6.2, Toure 6.2, Ndidi 6.3, Orkun 6.4 oynuyor ve çıkartılmıyorlar.
Hamle bu 4'ü yerine nerelere geliyor 66. dakikada: 7.0 oynayan Emirhan ve 6.7 oynayan Cerny çıkıyor.
Dk 83 ve 86'daki değişiklikleri hamleden saymıyorum.

Evet kadro farkı var, 2 katı kadar bir değer farkı var, okey.
Ama elindekilerle de alabilirdin bu maçı doğru değişiklikleri yapsan.
Jurasek->Rıdvan
Toure/Orkun->Rashica/Jota/Cengiz
Ndidi->Kartal
Rıdvan'ın formunu bilmiyorum ama, diğer 4 oyuncunun en az 30 dk oynayacak formda olduğu kesin.
Emirhan'ın kartı var, çıkar yine okey de, 6.5 altı oynayanları da çıkarsana...

İşin ilk boyutu Beşiktaş için, yanlış oyuncu değişiklikleri.
İkinci boyut da, yapmaman gereken tek bir şey var. O da 6 numarana oyun kurdurtmak.
Torreira aynı ligde, aynı takımda, aynı mevkide 3 yıldır oynuyor ya. Eşşek olsa bilir Torreira'nın o topu ordan sökeceğini. Bile bile lades bu Beşiktaş için.
Galatasaray için de bile bile lades var, o da Rafa-Davinson ilişkisi. Belliydi bu faulun ve kartın olacağı, aynı Torreira'nın top sökeceği gibi belliydi.

Alanya 6.79 oynadı 11 kişilik Galatasaray'a karşı, ve 0 puan aldı.
Liverpool 6.63 oynadı 11 kişilik Galatasaray'a karşı, o da 0 puan aldı.
Beşiktaş 6.58 oynayarak 1 puan aldı.

Kötü oyunla puan almak önemli bişey.
3 yıl üst üste şampiyon olan bir hoca ve kadrodan, yeni bi kadro ve yeni bi hoca ile 6.58 oynayarak puan almak önemli bişey.
Ligin ikinci yarısında Dolmabahçe'de gerçekleşecek maçta çok farklı bir Beşiktaş izleyeceğiz gibi gözüküyor.

3 puan alınabilir miydi bu maç, bence alınabilirdi.
Ama yine de 2 üst paragraftaki gerçeğe bakarak, 1 puanı da ben başarı olarak görüyorum.
Bir sonraki maçta net kazanırız, şimdiden yazmış olayım.

Galatasaray problem değil de taraftarlarının totem seviyesi inanılmaz. Şaman mısınız? @justahuman hesap ver kardeş.
Okan'ın takımı dinlendirmesi gerekirdi. Hiç alışık olmadıkları şekilde 90 dakikada 180 dakikalık iş yaptılar.

Sane ve İcardi'ye siz şuan bu takım seviyesinde değilsiniz deyip yedek bırakması Okan adına olumlu iş.

Ama Singo, Lemina/İlkay ve Jacops dinlendirilmeliydi. Eren, Sallai, Sara ilk 11 olmalıydı.

Neyseki Uğurcan ve Toreira ve özellikle Lemina'nın üst düzey performansı sayesinde yenilmedik. Ama Umarım Singo'nun sakatlığı ciddi değildir de Bodo maçına yetişir. Singo sakatlanacağına yenilsek daha iyiydi.

Bu arada bu maç yorgun olmasak da zorlanacaktık. Millet totem diyor ama her anadolu takımına karşı ne kadar zorlandığımız ortada, benzer oyun oynayıp biraz daha yetenekli olan 5 atma fırsatı buluyor bize. Nitekim BJK de 3 atabilirdi.

Bodo ve Ajax (özellikle Bodo) maçları Liverpool maçından çok daha zor olacak.

City en zevksiz rakip ya fark yer ya da yeneriz. En zor rakip ise Atletico. Onlar iki yönlü de üst düzey oynadıklarından acımazlar.

Son düzenleme:
Simeone büyük hoca fakat oyun tarzı çok gıcık. Seyirci maça etki edebilirse alabiliriz fakat Liverpool maçından daha zor geçecektir. City maçında fena oynamasakta deplasman faktöründen dolayı 2-0 falan yeniliriz diye düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık