İki taksit yaptırmak içinLan bu Osimhen için anlaşmayı yapanlar hariç kim gitse daha iyi bir anlaşma yapıp geri gelirdi. Hiç mi diliniz yok, hiç mi konusmadiniz adamlara...
5 milyon Bonus
İki yıl italya yasağı
%10 kar koydurmuşlar.
İki taksit yaptırmak içinLan bu Osimhen için anlaşmayı yapanlar hariç kim gitse daha iyi bir anlaşma yapıp geri gelirdi. Hiç mi diliniz yok, hiç mi konusmadiniz adamlara...
İki taksit yaptırmak için
5 milyon Bonus
İki yıl italya yasağı
%10 kar koydurmuşlar.
İçler acısı bir durum ya. Bir de transfer başarısı diye anlatacaklar şimdi. Gel de sinir olma.İki taksit yaptırmak için
5 milyon Bonus
İki yıl italya yasağı
%10 kar koydurmuşlar.
Oluyor böyle şeyler maalesef. Her hangi bir ülke veya Fifa'da bunu kısıtlayan bir şey yok muhtemelen. Bu ülkede sadece bize dönebilir maddesi vs. konulabiliyor.İtalya Futbol Federasyonu hiç mi tepki göstermemiş? Bence saçma sapan bir kural.
Bir tur daha takla atsa topu kaleye sokacakmış.
Adam yarın gelsin tsk da havan topu olarak işe başlasın nasıl bir fırlatış buBir tur daha takla atsa topu kaleye sokacakmış.
Geçen sezondan daha iyi olacak rekabet olarak ya o kesin.Geçen sezon Liverpool elini kolunu sallaya sallaya şampiyon oldu bu sezon City ve Arsenal o kadar kolay vermez şampiyonluğu ama ben Liverpool'u daha avantajlı görüyorum.Özellikle Wirtz hamlesi çok fark edecek.Eğer Ekitike patlamazsa Liverpool 1 adım önde bence diğerlerinden.Isak ilk tercihleri idi ama Newcastle cok para çekti, valla fişek gibi takım kurdular, Arsenal da Gyokeres çekerse, PL bu sezon inanılmaz bir rekabete sahip olur, City de iyi kadro kurdu, ligler başlasın diye iple çekiyorum.
Çok iyi bitirici değil kesinlikle ama hem iyi atlet hemde çok iyi bağlantıcı diye övüyorlar.Nunez'de ne bitiricilik var ne üst düzey bağlantı anca koşuyor.Etrafında Salah,Wirtz ve Diaz varken 25 falan atmasına gerek yok bence ama sadece 1 sezonu var adamın.Riskli bir hamle baya özellikle 90 milyona.Yeni nunez, 21 xgden 15 gol nedir. O boya rağmen top sürme istatistiği iyi ama.