Sosyal medyada gündeme gelen isimlerin hepsi kovalera'dan iyi olduğu için problem yok, her türlü daha iyi olacak.
Büyük kaptan hakkında böyle şeyler demeyelim.
Sosyal medyada gündeme gelen isimlerin hepsi kovalera'dan iyi olduğu için problem yok, her türlü daha iyi olacak.
Yağız sabun sabah tweet attı ederson u Gs ye sıcak diye akşamda retweet attı galiba Ederson alıyoruz.Ayakları iyi bir kaleci uzun toplarıyla çoğu orta sahadan çok asisti olan bir mutant.Gelsin.(Yarın yeni haber çıkar ederson sözleşme uzattı)Ter Stegen daha yaşlı, uzun süredir forma giymiyor ve mental sıkıntısı var deniyordu.
Yine de Ederson yerine Ter Stegen'e daha sıcağım ben.
Bu yüzden Ederson gelirse şaşırmam (( :
Bu arada mevzu şuymuş.Bu tarz tweetlere uyuz oluyorum ya. Birazdan yayında, birazdan açıklicam vs. Video atarlar time link yok, alt yazıda başlık yol vs. Bir saatlik videoyu abidik kubidik bir şey için mi taricam vs
O kadar tweet atmışsın, olayı yaz detaylar ve dahası yayında de olsun bitsin. Çoğu bunu yapmaktan aciz.
Geçmiş olsun kendi kendine mi konuşuyon, @Sir Crocodile adamla uğraş biraz canı sıkılmış.Bu arada mevzu şuymuş.
Yunusla aylar önce belirli şartlarda anlaşıyorlar. Sonra Kerem gibi Yunus'a da Portekiz ve Almanya ve Fransa'dan iyi teklifler geliyor çünkü serbest kalma bedeli var sanırım. Kerem gibi çökecekler. Yunus da GS'de uzatacağım deyip reddediyor. Sonra anlaşılan şartları fazla bulup bazı yöneticiler engel olup revize etmeye gidiyorlar vs süreç bu yüzden uzuyor. Yunus da böyle anlaşmadık deyip başta söz verilen sözleşmeyi istiyor muhtemelen ki muhtemelen menejarine verilen sözler falan da vardır.
Özetle Yunus üstüne düşeni yaptı ama yönetim de sözünden dönenler oldu bu yüzden süreç uzadı Yunus'u suçlamayın demeye getirmiş.
Anadolu kulüplerinde böyle gelen sağ kanat bek yok. Çocuk baya iyi. At gibi koşuyor. +2 kontenjanına çeksek fena olmaz bence. Geleceği parlak.30 dakikada 5 top çıkardı Mert, 6.sını çıkartamadı.
Bu sezon da anadolu kulüplerine deşilicez demek ki![]()
![]()
![]()
Kartal ile Demir fenaaaAnadolu kulüplerinde böyle gelen sağ kanat bek yok. Çocuk baya iyi. At gibi koşuyor. +2 kontenjanına çeksek fena olmaz bence. Geleceği parlak.
Bassavcilikta tanıdıklar var diye yorumladım.Galatasaray ile uğraşanın çocuğu olmaz! Bu daha iyi günlerin, bekle...!