Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Ondan da öte Türk takımlarına zaten gelmez. Adam sıçrama yapmak istiyor. Ne işi var burda.

Ha çaresiz kalırsa bilmem. Ama bizim Osi işi netleşene kadar zaten Gyo işi netleşir.
10 M üstü maaş veren yere gider. Zaten haberler çıkmıştı "10 M maaş veren bir takıma gitmek istiyor" diye. Arsenal 11 oynayacaksa orayı tercih eder ayrı konu ama adamlar 70 küsür M bonservis istiyorlar. Arsenal 60 peşin vermiş hala 10 M peşinde koşuyordu. Nasıl alsın bizim takımlar bunu full peşin para istiyorken? Hadi risk attın şov yaptın almaya kalktın bu sefer de lig limitleri muhabbeti var para kalmıyor doğru düzgün.

10 M üstü maaş veren yere gider. Zaten haberler çıkmıştı "10 M maaş veren bir takıma gitmek istiyor" diye. Arsenal 11 oynayacaksa orayı tercih eder ayrı konu ama adamlar 70 küsür M bonservis istiyorlar. Arsenal 60 peşin vermiş hala 10 M peşinde koşuyordu. Nasıl alsın bizim takımlar bunu full peşin para istiyorken? Hadi risk attın şov yaptın almaya kalktın bu sefer de lig limitleri muhabbeti var para kalmıyor doğru düzgün.
Arsenal'in 60 verdiğini biliyordum ama peşin olduğunu bilmiyordum, o zaman Türkiye'ye düşmesi imkansız.

Arsenal'in 60 verdiğini biliyordum ama peşin olduğunu bilmiyordum, o zaman Türkiye'ye düşmesi imkansız.
Hem öyle hem de Sporting yönetimi en az Napoli başkanı kadar değişik tipte. Gerekirse sözleşmesi bitene kadar bizde oynar parasını alır maça çıkar falan dediler bir iki gün önce Arsenal transferi muhabbetinde. Çünkü net para istiyor adamlar, en kötü oynasın sözleşmesinin sonuna kadar diyorlar.

Ter Stegen daha yaşlı, uzun süredir forma giymiyor ve mental sıkıntısı var deniyordu.

Yine de Ederson yerine Ter Stegen'e daha sıcağım ben.

Bu yüzden Ederson gelirse şaşırmam (( :

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık