Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

İcardi, Osimhen'e yıldızın kim olduğunu göstereceğim demiş. Hiç sanmıyorum. İkili oynamaya çalışan, kötü oynadığınızda çıkaramayan Okan'la birlikte GS'yi bitireceksiniz sadece.

Malesef bu olay gözardı ediliyor şuan Osimhen in sıcaklığıyla düşünülmüyor ama İcardi sakatlanmadan önce de zaten kötü durumdaydı koşma işini bırakmıştı 2 metre önüne atılan toplara koşmuyordu.Şunu kabul etmek gerek İcardi hala elit bir bitirici ama onu taşıyacak bir takım olmak zorunda.Zamanında Hagi nasıl taşındıysa İcardi de o şekilde taşınacak.Ama büyük fark var Hagi en alevli zamanlarında Fatih hocayla ters düşünce yedek kulübesine çekildi sonra özür dileyince ancak şans bulabildi Okan İcardiyi hiçbir zaman kesemez sağlıklıysa oynatır o yüzden İcardinin iyi dönmesini beklemekten başka çare yok.

İcardi hala büyük katkı verebilir. Sıkışan maçlarda çift forvete dönersin, Osimhen sakatlanır iki hafta uzak kalır mis gibi forvetin kenarda bekliyordur. Hemen ona göre bir düzene geçilir falan.. İlla ilk 11 olacak değil ya.

İcardi hala büyük katkı verebilir. Sıkışan maçlarda çift forvete dönersin, Osimhen sakatlanır iki hafta uzak kalır mis gibi forvetin kenarda bekliyordur. Hemen ona göre bir düzene geçilir falan.. İlla ilk 11 olacak değil ya.
İcardi buna razı olacak mı? Oldu veya olmadı Okan becerecek mi?

Becerdi diyelim İcardi zaten oynamıyorum deyip iyice salmayacak mı ve dramalarına yoğunlaşmayacak mı?

İcardi'yi ikna edip Al-Hilal'e kitlemek lazım.

İcardi ve Osimhen beraber oynayacak. Biri sakatlanırsa diğeri devam edecek bu kesin maalesef. Umarım İcardi hırs yapıp iyi performan verir.

Arkalarına da Hakan, Lemina, Toreira (Sara ŞL'de yedek) taşırlar sorun olmaz

Ama sağ bek ve stoper çözmeleri lazım. Kale konusunda benim içim rahat. Adı geçen çoğu kaleciden iyidir Günay. Biraz sahip çıksak yeter. Ki her türlü vasat üstü bir kaleci daha alınacaktır.

Ben Gedson'dan 6 numara olabileceğini pek düşünmüyorum, bizim orada topu çıkaran kesin pas yapan bir isim lazım. Gedson top kaybı yüzdesi fazla oyuncu, çok riskli onu 6'da oynatmak he eğer çift 6 olarka Orkun'la oynarlarsa bir şey diyemem. Bir de ben Gedson'un %50'si alındığında direkt satılacağını düşünüyorum. Çünkü Orkun için ayrılan bütçe bayağı fazla olacak, eğer hayır sever bir iş adamı sponsor olursa rahatlarız. Gedson'u satıp oradan gelen gelirle diğer bölgeleri doldurmalıyız diye düşünüyorum.

Başkan elini cebine atıp iyi topçular alması da lazım. Çünkü çok iyi bir kadro kuruyorsun elinde Rafa - Abraham - Orkun - Mert gibi güçlü isimler var. Ben Mert'i de bu kategoriye koyuyorum geçen sezon bizi 4. yapan isim bence. Savunma ve kanatlara da benzer güçlükte oyuncu çekilmesi lazım, tabi kanata 1 defansa 1 isim yeterli diğer yerler potansiyelli oyuncu denemesi yapılabilir. Bu sene şampiyon veya UEFA'da başarı elde edemesek bile seneye şansımız daha da artar. Bir de başkanın 30 yaş üzeri oyunculara gitmemesi de çok iyi bir durum, oyuncuyu aldın diyelim 6-7'ye olmazsa 4-5'e elden çıkarmaya çalışırsın. Böylelikle zararın az tutarsa zaten min 20m avrodan başlıyor.
Normalde karşıyım 6 numara Gedson’a ama gidilen 6 numaralara edilecek masraftan daha az riskli geliyor bana.

Başkan ile Benfica arasında 3lü paket görüşmesi var muhtemelen. Orkun, Gedson’un %50si ve Schelderup.

Yüksek maaş yerine yüksek bonservis vermek daha makul. Maaşı yüksek olan oyuncuyu göndermek de zor oluyor. Hem bonservisten zarar ediyorsun hem de göndermek için para ödüyorsun.

İcardi buna razı olacak mı? Oldu veya olmadı Okan becerecek mi?

Becerdi diyelim İcardi zaten oynamıyorum deyip iyice salmayacak mı ve dramalarına yoğunlaşmayacak mı?

İcardi'yi ikna edip Al-Hilal'e kitlemek lazım.

İcardi ve Osimhen beraber oynayacak. Biri sakatlanırsa diğeri devam edecek bu kesin maalesef. Umarım İcardi hırs yapıp iyi performan verir.

Arkalarına da Hakan, Lemina, Toreira (Sara ŞL'de yedek) taşırlar sorun olmaz

Ama sağ bek ve stoper çözmeleri lazım. Kale konusunda benim içim rahat. Adı geçen çoğu kaleciden iyidir Günay. Biraz sahip çıksak yeter. Ki her türlü vasat üstü bir kaleci daha alınacaktır.
Osimhenin alınma sebebi halihazırda varolan düzeni korumaksa eğer bu düzende İcardi yedek bırakmak zorunda. Bunu beceremezse alınan ilk kötü sonuçta eleştirilecek kişi yine Okan olacak. Elindeki kadroya bak oynadığın oyuna bak diyecekler İcardinin ne işi var, böyle futbol kaldı mı diyecekler. Haklılarda yani.. Ben Okanın böyle bir risk alacağını sanmıyorum. İcardi'ye Gomis gibi yaklaşacak bence. Olurda İcardi çok iyi dönerse 22-23 İcardi'yi izletirse bize o zaman Osimhen'i kesmek zorunda kalabilir : )

temsilcilerimizin avrupa macerası başlasa da ortalık biraz şenlense kuruduk kaldık 😆

Taraftar farkından dolayı "ev sahibi" olduğumuz 2024 avrupa kupası hüznünden sonra şimdi de amerika kıtasında dünya kupası var, umarım hazırlık maçındaki gibi absürd saat farkı olmaz.

inş hasret biter ve bir de dünya kupası maceramız olur.

Not: CL 1.eleme turu bugün başlıyormuş. avrupa ligi 1.eleme turu ise perşembe başlıyormuş

Son düzenleme:
İcardi'nin farklı bir yüzüyle karşılaşırız o zaman :D Bugüne kadar kral oydu kendisi istemediği zaman çıkarılmıyordu.İcardiyi yedek kulübesine malesef çekemezsin o zaman Psg deki İnterdeki yüzüyle karşılaşırsın sakat değilse veya kendisi istemiyorsa sahada olur ha olurda sen yedek bekle dersen bir daha performans alamazsın salar ilk fırsatta da hadi selametle der.Yani İcardi otursun falan muhabbetlerine hiç girmeye gerek yok ikisi de sağlamsa sakatlık yoksa Osimhen ve İcardi sahada olacak etrafına kalan 8 oyuncuyu dizecek o da kolay iş değil Okan halledicek artık bir şekilde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık