Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Oyuncu ve Benfica tamam da bonservis konusunda herhangi bir bilgi yok. Yani maddi kaygı var, kimse ne olduğunu bilmiyor. Yönetime yakın isimler şu an space'te tag çalışması yapıyorlar. Zengin isimlerden biraz sponsor olunursa şöyle 15-20m avro falan bu iş olur gibi. Osi'ye olunduğu gibi 1 tane sponsor bulunabilir. Bakalım İnşallah alırlar.

Ligin kalite yükselir.

Oyuncu ve Benfica tamam da bonservis konusunda herhangi bir bilgi yok. Yani maddi kaygı var, kimse ne olduğunu bilmiyor. Yönetime yakın isimler şu an space'te tag çalışması yapıyorlar. Zengin isimlerden biraz sponsor olunursa şöyle 15-20m avro falan bu iş olur gibi. Osi'ye olunduğu gibi 1 tane sponsor bulunabilir. Bakalım İnşallah alırlar.
Orkun iyi topçu. Ama sistemi olmayan takımda vasatı ne kadar aşar bilemiyorum. Her türlü 10+ gol katkısı verir ama çok ciddi bir indirim alınsa bile bonservisle gelmesi riskli bir transfer olur bence.

Kiralık gelirse mis gibi transfer olmuş olur.

Kartaltaşımız ya, 3 transfer diye bakarım ben. Serdar Adalı şimdiye kadar fena gitmiyor ama @Count Alucard belirttiği gibi kim varsa ona gidiyorlar, öyle ellerinde düzgün bir profil yok. Belki Ole'nin kuracağı sisteme uygun olup olmamasına bile bakmadan Orkun'a gittik. Şu an Orkun 4-5 kulüp dışında tüm takımlarda oynar. Gerek rotasyon gerek ilk 11 gelirse fena iş, hadi İnş. Lig kalitesi de artar böylelikle. UEFA'da da başarı gelirse şöyle min yarı final falan dadından yenmez.
Orkun daha 24 yaşında A+ bir oyuncu. Tabiki mevkisinin en iyisi değil ama üst seviye bir oyuncu. Birkaç problemi yok değil. Sinir seviyesi yüksek bir oyuncu olması gibi ama bunlar yerinde kullanıldığı zaman iyi bir enstrüman da olabilir. Orkun her sisteme uyabilecek bir oyuncu. Portekiz liginin en iyi oyuncularından bir tanesi. Sofascore göre en iyi 3. Ratinge sahip oyuncusu. Maç başına en çok kilit pas atan isim.

Ligde Gedson ile kıyas ediyorum.

Orkun 7 gol 7 asist
Gedson 7 gol 0 asist
Yaratılan büyük şans
O 12
G 4

Hücum aksiyonu olarak Orkun Gedsonun fersah fersah üstünde zaten. Savunma anlamındaysa Gedson çok daha üstün. Gedsonun %50yi alamazsak Orkun-Gedson rotasyonu düşünülebilir. Ama savunması kuv

15-20 yetmez. 2-5 milyon arası kiralama. 20-30 arası opsiyon ve 5-10 arası bonus. Avrupa’da başarı, şampiyonluk gibi bonuslar. Ben fitim buna.

Orkun iyi topçu. Ama sistemi olmayan takımda vasatı ne kadar aşar bilemiyorum. Her türlü 10+ gol katkısı verir ama çok ciddi bir indirim alınsa bile bonservisle gelmesi riskli bir transfer olur bence.

Kiralık gelirse mis gibi transfer olmuş olur.
Kiralık + zorunlu opsiyon olacakmış, alınabilise. Yani bakıldığında öyle Fener'in ve GS'nin de adam akıllı sistemi yoktu. Hatta sezon içinde 3-4 kere sistem değişikliğine gidildi. Adamlar oyuncu kalitesiyle neredeyse puan vermeden ligi bitirdiler. Şimdi Beşiktaş'ta ilk 11 kalitesini yüksek tutup yedekleri biraz Türkleştirebilirse en azından yarışa girebilecek bir kadro oluşur. Tabi bunlar biz Beşiktaş'lıların hayali ama gerçekler hayaller kadar saf değil.

Orkun daha 24 yaşında A+ bir oyuncu. Tabiki mevkisinin en iyisi değil ama üst seviye bir oyuncu. Birkaç problemi yok değil. Sinir seviyesi yüksek bir oyuncu olması gibi ama bunlar yerinde kullanıldığı zaman iyi bir enstrüman da olabilir. Orkun her sisteme uyabilecek bir oyuncu. Portekiz liginin en iyi oyuncularından bir tanesi. Sofascore göre en iyi 3. Ratinge sahip oyuncusu. Maç başına en çok kilit pas atan isim.

Ligde Gedson ile kıyas ediyorum.

Orkun 7 gol 7 asist
Gedson 7 gol 0 asist
Yaratılan büyük şans
O 12
G 4

Hücum aksiyonu olarak Orkun Gedsonun fersah fersah üstünde zaten. Savunma anlamındaysa Gedson çok daha üstün. Gedsonun %50yi alamazsak Orkun-Gedson rotasyonu düşünülebilir. Ama savunması kuv

15-20 yetmez. 2-5 milyon arası kiralama. 20-30 arası opsiyon ve 5-10 arası bonus. Avrupa’da başarı, şampiyonluk gibi bonuslar. Ben fitim buna.
Orkun'un zaten Rafa'yla bir kimyası var. O yüzden sadece bize takıma uygun 6 numara alınması lazım bu isim Cajuste mi bilmiyorum. Eğer Benfica'daki kanat alınacaksa Orkun'un Benfica'da ilk kadro dışı kaldığında yaşadığı problem fazla koşmasıydı. O yüzden Orkun'un bu yükü sırtına vermeyen bir 6-8 oyuncusu lazım. Bir de bu adam bize kaptan olarak gelecek, o yüzden takım lideri konumunda olacağı için biraz da takımın bunu kabullenmesi gerekecek. Gedson'un da eğer %50'si alınırsa ki söylenene göre başkan isterseniz bu oyuncuyu 7m avroya satın yoksa 10m avro diyorsanız satmıcam oynatacam demiş. O yüzden bu konu aralarında konuşuluyormuş. Satın alınırsa 25-30 m avro bandında Rusya'yla anlaşıldığı söyleniyor. Gedson'dan çıkılıp Orkun'un alınması büyük iş, bir de gelen parayla 1-2 isime daha gidilecek.

Acaba mou bu sezon nasıl oynatmayı düşünüyor? Gidilen profilleri tam oturtamadım. Bi 3-4-3 profillerine gidiyorlar bi 3-5-2, 3-4-1-2 oynatacak gibi profillere gidiyorlar. İnşallah kadro plansızlığı yapıp da sadece taraftarın isteklerine göre transfer yapılmıyordur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık