Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Barış boş kaleye kaçırınca dedim bu maç gitti. Çünkü şampiyonlar liginde bunu kaçıramazsın. Kale önünde tek pas yapamazsın sen Liverpool değilsin. Okan kredisi bitmez ligi alır 4 defa üste üste zevk alırız bizde. Sen vizyon reisine bak. Red the error.  ha bu arada timsah bu senede o sene dimi kaç etti 10 mu :ehe:
Dönemin en iyi takımısınız anladın sen xD

Barış Alper Yılmaz'ı neden Santrafor başlattı anlamadım o kadar golcü bir kanat değil ki. Icardi ile başlaması daha iyi olurdu. Sallai yerine Singo'yu koyup stoperleri bozmamalıydı bence. Son olarak Uğurcan transferinin o paraya değmesinin tek bir yolu vardı bu da muhteşem bir performans + Ederson'un rezil bir sezon geçirmesi idi fakat 2 maçta Galatasaray tarihinin en kötü transferlerinden biri olduğu belli oldu. Ederson yerine Uğurcan alınmasının tek sebebi yönetimin son dakikaya kadar "Donnarumma bize düşebilir" kafasında olmasıydı ki bu neredeyse imkansızken böyle saçma bir hareket yapılmasına diyecek söz yok. Ederson'u alıp yoluna bakacaktın bu Oshimen transferi gibi değil Icardi gibi bir forvetin varken onu aldın yani alamasan bitecek konumda değildin ama bu durumda kalecin yokken böyle bir risk alamazsın.

Tabi 20 sene olmuş siz gitmeyeli. Yenilsek de şampiyonlar iginde yeniliyoruz ligde alanya ya değil. Terim dediği gibi kulvar farkli. Fenerim hiç gidemediği için köy takımları ile oynayacağı maçlarda şov yapsın. Buraya geldiğinde bize yazarsın. Barış kaçırdı maçı kapadım. En az 3 yeriz dedim 5 olmuş canları sağ olsun. Ligi alırız. Bizde Fenerim ile eğleniriz.
Geçen sene Gs'nin köy takımlarına karşı nasıl oynadığını görmesek yiyeceğiz bu narrative i. :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık