Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Tabi 20 sene olmuş siz gitmeyeli. Yenilsek de şampiyonlar iginde yeniliyoruz ligde alanya ya değil. Terim dediği gibi kulvar farkli. Fenerim hiç gidemediği için köy takımları ile oynayacağı maçlarda şov yapsın. Buraya geldiğinde bize yazarsın. Barış kaçırdı maçı kapadım. En az 3 yeriz dedim 5 olmuş canları sağ olsun. Ligi alırız. Bizde Fenerim ile eğleniriz.

Son düzenleme:
Tabi 20 sene olmuş siz gitmeyeli. Yenilsek de şampiyonlar iginde yeniliyoruz ligde alanya ya değil. Terim dediği gibi kulvar farkli. Fenerim hiç gidemediği için köy takımları ile oynayacağı maçlarda şov yapsın. Buraya geldiğinde bize yazarsın. Barış kaçırdı maçı kapadım. En az 3 yeriz dedim 5 olmuş canları sağ olsun. Ligi alırız. Bizde Fenerim ile eğleniriz.
Abim benim zevk vermişler sana diye yorumladım xD

Sen ermiş misin ey mübarek adam.

Singo sağ stoper olacağını öğrenince yazdım onu. Adam gitti tandemi bozdu. Sanchez'in güçlü olduğu tarafını yok etti. İlk golü de o yüzden yedik çünkü adam son bilmem kaç bin maçını sağ stoper oynadı.

Okan Buruk maçı net sattı.

Apo-Sanchez olmalıydı. Böyle olsaydı yenerdik. Eminim.

Yıl olmuş 2025, bizim sağ bek hala önnden devşirme bir oyuncu.

Okan desen adamın tek bildiği ön alan presi. Defans yapan takım özledim valla. O noktaya geldik. Mourinho'nun hücum versiyonu mübarek.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık