Bizimkilerin saçmaliği ancak bu kadar olur sanki dünyada futbolcu kalmadı.Takimin kesinlikle ilerde top tutan kreatif adama ihtiyacı var sadece kanatla bitecek bir şey değil bu .
Adamlar Ali gibi mal mı Kerem'i verip kanatsız oynasın?
Kerem'in gol atacağını Fenerlilerin %90'ı biliyordu zaten. 2 gün önce GS'li eski bir arkadaşla konuştuk "Kerem gol atmaz, TD yalandan oynatıyor" falan diye sayıklıyordu. Bende "Adam oynar, bize geleceği %100 değil. Ali malı yarın vazgeçer belki de" dedim. Transfer %100 olsa bile gelmediği sürece oynar oranın oyuncusu" dedim. Adam "Oynasa da isteksiz oynar gol falan atmaz" diyordu. İddiaya girecektik neredeyse beklediğim gibi oldu.
Böylelikle Ali'nin götüne teneke bağlanacağı kesinleşti. Korumalarıyla gelir artık seçim günü kongreye...
Ben demiştim Kerem'i evlenme vaadiyle kandırıp bozulmuş kız gibi ortada bırakırsanız intikam alır bu herif diye Teklif düşürmek nedir ya Bu saatten sonra Kerem'İ alsan ne olacak ki ?
Son ŞL kuramızda bu avatar işe yaramamış, Bayern, MANU ve en baba takımların bile deplasmanında tokat yediği Kopenhag çekmiştik.
Bakalım bu sefer ne olacak : ))