Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Süper Kupa'yı kim kazanır?

• Galatasaray

Kullanılan: 5 45.5%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

Trabzonsporluların yaşadığı kafayı Ali Koç FB'si bile yaşamıyor, öyle söyleyeyim. Bir insan takımının biraz farkında olur. Real Madrid Süper Lig'te oynasa ona yenildik diye de mi tripleneceksiniz a. Ki zaten Trabzonspor şu an iyi durumda ligde. Dün Tekke'nin oyuna atabileceği kimsesi de yoktu zaten 20 tane sakatı var adamın. Kadroyu zor çıkarmış sahaya.

Fener'in yenilmesi mi yoksa finalde onları yenmemiz mi daha güzel? @justahuman
Bence en güzeli Fener'in finale çıkıp bize karşı çok rahat bir galibiyet alması ve böylece yönetimin "Biz daha feneri yenemiyoruz. İlk 24'e kalırsak oradaki rakibimizi nasıl yeneceğiz" diye düşünüp, transfer listesini tekrar gözden geçirmeleri : ))

Çok ilginç. Osimhen'e karşı abartılı ve çok kötü tepkiler vardı ama bundan dolayı milli takımı bırakmasını da beklemezdim. Saha içindeki aşırı hırsını bir nebze anlıyorum ama bu kararı da profesyonelce değil. Bizim açımızdan iyi olur. Büyük takımlar da iyice şüpheyle yaklaşır ve Osi bizle yola devam eder ama benzer bir sıkıntıyı biz de yaşayabiliriz. Bu yüzden çok iyi bir teklif gelirse sene sonu değerlendirip yeni bir yapılanmaya gitmemiz en iyisi olur gibi.

Bence en güzeli Fener'in finale çıkıp bize karşı çok rahat bir galibiyet alması ve böylece yönetimin "Biz daha feneri yenemiyoruz. İlk 24'e kalırsak oradaki rakibimizi nasıl yeneceğiz" diye düşünüp, transfer listesini tekrar gözden geçirmeleri : ))

Çok ilginç. Osimhen'e karşı abartılı ve çok kötü tepkiler vardı ama bundan dolayı milli takımı bırakmasını da beklemezdim. Saha içindeki aşırı hırsını bir nebze anlıyorum ama bu kararı da profesyonelce değil. Bizim açımızdan iyi olur. Büyük takımlar da iyice şüpheyle yaklaşır ve Osi bizle yola devam eder ama benzer bir sıkıntıyı biz de yaşayabiliriz. Bu yüzden çok iyi bir teklif gelirse sene sonu değerlendirip yeni bir yapılanmaya gitmemiz en iyisi olur gibi.
Yalanmış o haber, linki düzenledim. Osimhen milli takımda kalıyormuş yani.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık