Sen kahin misin ?4-1 gs alır :d
Sen kahin misin ?4-1 gs alır :d

Bence en güzeli Fener'in finale çıkıp bize karşı çok rahat bir galibiyet alması ve böylece yönetimin "Biz daha feneri yenemiyoruz. İlk 24'e kalırsak oradaki rakibimizi nasıl yeneceğiz" diye düşünüp, transfer listesini tekrar gözden geçirmeleri : ))Fener'in yenilmesi mi yoksa finalde onları yenmemiz mi daha güzel? @justahuman
Çok ilginç. Osimhen'e karşı abartılı ve çok kötü tepkiler vardı ama bundan dolayı milli takımı bırakmasını da beklemezdim. Saha içindeki aşırı hırsını bir nebze anlıyorum ama bu kararı da profesyonelce değil. Bizim açımızdan iyi olur. Büyük takımlar da iyice şüpheyle yaklaşır ve Osi bizle yola devam eder ama benzer bir sıkıntıyı biz de yaşayabiliriz. Bu yüzden çok iyi bir teklif gelirse sene sonu değerlendirip yeni bir yapılanmaya gitmemiz en iyisi olur gibi.
Yalanmış o haber, linki düzenledim. Osimhen milli takımda kalıyormuş yani.Bence en güzeli Fener'in finale çıkıp bize karşı çok rahat bir galibiyet alması ve böylece yönetimin "Biz daha feneri yenemiyoruz. İlk 24'e kalırsak oradaki rakibimizi nasıl yeneceğiz" diye düşünüp, transfer listesini tekrar gözden geçirmeleri : ))
Çok ilginç. Osimhen'e karşı abartılı ve çok kötü tepkiler vardı ama bundan dolayı milli takımı bırakmasını da beklemezdim. Saha içindeki aşırı hırsını bir nebze anlıyorum ama bu kararı da profesyonelce değil. Bizim açımızdan iyi olur. Büyük takımlar da iyice şüpheyle yaklaşır ve Osi bizle yola devam eder ama benzer bir sıkıntıyı biz de yaşayabiliriz. Bu yüzden çok iyi bir teklif gelirse sene sonu değerlendirip yeni bir yapılanmaya gitmemiz en iyisi olur gibi.