Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer sezonu bitince bir takıma bakmak lazım ama Bende bizimkilerde feci bir rahat takılma havası seziyorum usta. Hiç güven vermiyor bu. Yönetim sanki yine işleri son dakikaya bırakıp panik transferleri yapacak gibi. Bu sefer patlamış olacağız.
Zaten şampiyonluk gitti diye sallamıyor da olabilirler. : ))

FB için 2 sene üst üste şampiyonluk vakti.

Giderse gitsin ya, koca koca adamlar bir bırakacağım, bir bırakmayacağım, sanki ondan önce GS yoktu, bay bay deriz, yolu açık olsun.
Kendisi hiç açıklama yapmadı sanırım.
Yönetim de olmayacağı biliniyordu da atanmış olarak aynı göreve devam edecek mi o meçhuldü.

Erden veya Dursun net bir açıklama yapması gerekiyor artık.

Erden olsa da olmasa da pek bir şey fark edeceğini düşünmüyorum artık.

Aylardır içerden destek almıyor falan diye kırgın o yüzden ayrılacak muhabbetleri vardı.Abi bu zamana kadar Gs'nin dinozor tayfası kime destek vermiş?Fatih Terim'i bile sevmez o tayfa Erden Timur kim?Valla zerre umurumda değil gitmesi.İşe başlarken büyük büyük sözler verip 1 senede ben dayanamıyorum diyip ayrılan kişiye sadece yol gösterilir.

%10 transfer başarısı olan Erden'i ne çok övüyorlar ya. Çok istiyorsa gitsin abi.
Ondan dolayı değil GS'nin menfaatini düşünen nadir yöneticilerden. Boey kel Cenk ve yağlı surata kalsa 20 milyona satılacaktı adam günlerce uğraşıp 30+bonusa sattı, bu transfer döneminde bütçe oluşturmak için tüm sezon sponsorluk kovaladı kulüp tarihinin en yüksek sponsorluk gelirini alıyoruz sanırım şuan, kasa kolaylığı yapıyor, FB camiası korkusundan ölüyor bundan nedense Aziz bile Erden'i bitireceğiz dedi. Bayağı başarılı bir yöneticiydi geçen sene ki başarısız transfer dönemi yine olur diyemezsin çünkü geçen sene bonservis verme şansları yoktu. Oyuncuların hepsi tapıyor adama birde. Gitmesi her türlü kötü olacak birde transferi kel Cenk yaparsa kulübün kapısına kilit vurdurur. Terörist Sergio'yu 4 yıl 3 milyon sözleşmeyle getiren o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık