Mourinho 95 puanı geçemez. İddiaya girmek isteyen varsa buradayım.
Galatasaray'ın menfaatini düşünür, iyi insandır bunlara bir şey demiyorum. Boey konusunda %50'lik artış aklıma yatmıyor ama evet faydaları oldu. Transfer konusunda zararı daha çoktur. Tek sezonda silinecek bir adam değil tabi, kalacağım seneye daha iyi olacağız derse hem taraftar hem yönetim adamın arkasında. İyi oyuncular da getirebilir. Yok ben illa gideceğim diyorsa da yapacak bir şey yok takım önüne bakmalı. Cenk ne olursa olsun gelmemeli bu arada.Ondan dolayı değil GS'nin menfaatini düşünen nadir yöneticilerden. Boey kel Cenk ve yağlı surata kalsa 20 milyona satılacaktı adam günlerce uğraşıp 30+bonusa sattı, bu transfer döneminde bütçe oluşturmak için tüm sezon sponsorluk kovaladı kulüp tarihinin en yüksek sponsorluk gelirini alıyoruz sanırım şuan, kasa kolaylığı yapıyor, FB camiası korkusundan ölüyor bundan nedense Aziz bile Erden'i bitireceğiz dedi. Bayağı başarılı bir yöneticiydi geçen sene ki başarısız transfer dönemi yine olur diyemezsin çünkü geçen sene bonservis verme şansları yoktu. Oyuncuların hepsi tapıyor adama birde. Gitmesi her türlü kötü olacak birde transferi kel Cenk yaparsa kulübün kapısına kilit vurdurur. Terörist Sergio'yu 4 yıl 3 milyon sözleşmeyle getiren o.
Messi balonu patladı
Usta bari Messi'nin CL sayısını doğru yazsalarmıș