Üye silindi 7717
Emre bello var bi de hocası olacağı takım çok önemli.Yavru gs Trabzonu unutmuşsun. O hem averaj da sağlıyor gsye @Skywalker
Emre bello var bi de hocası olacağı takım çok önemli.Yavru gs Trabzonu unutmuşsun. O hem averaj da sağlıyor gsye @Skywalker
Reis sakaldaki yakışmamış. Adamlar Samet'i 19 Mayıs'ı andı diye takımdan kovdular. Ergin hocanı koy koyacaksan.Alex Fener’e yatmak için gelmiş, seneye şampiyon yapıcaklar.
Fatih hoca için koymuştum değiştirmedik ya hala reis, hocayı da kovdular sanki hocadan önce her yıl şampiyon oluyorlardı en son 2009’da mı ne olmuş rezil takım.Reis sakaldaki yakışmamış. Adamlar Samet'i 19 Mayıs'ı andı diye takımdan kovdular. Ergin hocanı koy koyacaksan.
Bence o transfer sıkıntılı değil de bunlar ayrı meseleler.Midstjo transferi bile sıkıntılı. Eyüpspor gelecek sezon çok konuşulur gibi duruyor. Düzgün bir tff olsa bari.
Trabzonspor yine herkese eşit davranır, gerisini bilemem. @SkywalkerBir ara bu gsye yatar, bu yatmaz hesabı yapalım. Bakalım ne çıkacak, kaçta kaç tutturacağız :d
FB için de yapalımBir ara bu gsye yatar, bu yatmaz hesabı yapalım. Bakalım ne çıkacak, kaçta kaç tutturacağız :d
Gelecek sezon hazırlıklarını şimdiden yapıyorsun bakıyorumTrabzonspor yine herkese eşit davranır, gerisini bilemem. @Skywalker
Hocası FBli olan takımlar ve FBJK hariç hemen hemen her takım... BJK'nin penaltıyı yemeseler orada puan bırakacaktı GS.Unutmamak lazım.Bir ara bu gsye yatar, bu yatmaz hesabı yapalım. Bakalım ne çıkacak, kaçta kaç tutturacağız :d
Murat Özkaya iyi biri değil.Bence o transfer sıkıntılı değil de bunlar ayrı meseleler.
Mesela Acunn TR'den başka bir kulüp alsa, Fener'e yatar der miydin? Açıkçası şampiyonluk yolunda onlar açısından önemsiz maç olmadığı sürece ben yatmaz derdim.
Çünkü Acunn ne kadar ağır fenerli olsa da başarı tutunu ve objektif gözükmek isteyen biri vs.
Bu yüzden Murat Özkaya 'nın fanatikliğinden bağımsız bir konu bu. Ama yapmaz etmez de demiyorum. Bilmiyorum adamı. Ama Arda'ya bu konularda söz geçirebileceğini sanmıyorum.