Takım falan işini geç, adamın başka sıkıntılı olayları var. Central Oto-Ziraat Bankası mevzusunu araştırsın merak eden.Gsli olduğu bilinen önce Pendik sonra Eyüp bonservis beklenen bir oyuncu vs bence sıkıntılı
Takım falan işini geç, adamın başka sıkıntılı olayları var. Central Oto-Ziraat Bankası mevzusunu araştırsın merak eden.Gsli olduğu bilinen önce Pendik sonra Eyüp bonservis beklenen bir oyuncu vs bence sıkıntılı
Selçuk inanKim o anımsamadım
Arada o tarz kırılmalar oluyor, Rize de tarihindeki tek fb galibiyetini Okan Buruk ile aldı sanırımSelçuk inan
Sevineni not etmiş bak bakKasımpaşa idmanlarında Galatasaray düşmanlığı öğretisi veriliyor, Aytaç Kara bize füze atıp nasıl sevindi alt yapı gibi bir şey olmuşlar.
Alperen daha çok biliniyor olabilir ya sonuçta biz yurt dışı oyuncuları hep sahiplendik. Hidayet Mehmet Okur olsun ya. Ozan Tufan biraz fazla medyatik oldu. Gerçi haklısın.Iyide bunu aşağılamaya gerekte yok. Benim sinir olduğum konuda bu zaten. Ülkede Ozan Tufan'ı taniyan sayisi Alperen Şengün'ü taniyandan fazladır. Hangisi daha büyük sporcu desem ?
Adem Büyük 2020 şampiyonluk maçımızda gol attı üstünü çizdim, eski topçu dediğinin yatması lazım usta.Sevineni not etmiş bak bak
Adam hülle transfer belli olmasın diye Şota’yı getirtip zorla 3 sene boyunca İngiltere halkına Allahyar izletti.Acun Ilıcalı Fener'in çöpleri toplayıp para verince sıkıntı yok, GS yapınca yatıyor oluyor![]()
Fener öyle şeyler yapmaz ya amaAdam hülle transfer belli olmasın diye Şota’yı getirtip zorla 3 sene boyunca İngiltere halkına Allahyar izletti.