Acun ne zamandan beri super ligde takım sahibi? Haberimiz yoktu :d yatması için hullcity ile maç yapmamız gerekirdi değil mi? Hazırlık maçını sayıyorsan bir şey diyememAcun Ilıcalı Fener'in çöpleri toplayıp para verince sıkıntı yok, GS yapınca yatıyor oluyor![]()
Barış Alper mi turabi mi? İkisinde de sadece fizik var :dAli Koç seçilirse acun turabi getirecekmiş fenere şp kutlamaları dominikte @Glorfindel @Whitebear D
Acunn dibini sıyırana kadar bırakmaz.Ali Koç seçilirse acun turabi getirecekmiş fenere şp kutlamaları dominikte @Glorfindel @Whitebear D
He ya acunu uzak tutmak için mecbur azizin seçilmesi lazım.Acunn dibini sıyırana kadar bırakmaz.
Takım şampiyon olursa bir kısmını dominiğe götürür. Bir kısmını master şefe çıkarır vs.
İnsagramında canlı yayın yapar vs. yiyebileceği tüm ekmeği yemeye çalışır muhtemelen.
Niye kardeşim ? ben belki stadyumda Danza Kuduro dinlemek istiyorum. Acun MüzikleriiiiHe ya acunu uzak tutmak için mecbur azizin seçilmesi lazım.
Mhy ile ileri tarihli sözleşme imzalanmıştır. Futbolla pek alakası yok zaten Survivorda iş yapar.Acunn dibini sıyırana kadar bırakmaz.
Takım şampiyon olursa bir kısmını dominiğe götürür. Bir kısmını master şefe çıkarır vs.
İnsagramında canlı yayın yapar vs. yiyebileceği tüm ekmeği yemeye çalışır muhtemelen.
Transferiii açıklıyorum: fenerbahçemizin yeni oyuncusu, yani yeni futbolcusu, yani formayı giyecek yeni kişi, yani sahaya çıkacak yeni kişi evet o isiiim dıt dıt dıtdıt reklamlarNiye kardeşim ben belki stadyumda Danza Kuduro dinlemek istiyorum. Acun Müzikleriiii
Yine çok doğru konuşuyorsun ustaAlex Fener’e yatmak için gelmiş, seneye şampiyon yapıcaklar.