Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E onu diyorum, GS'nin başarısız, sizin daha başarılı aldığın dönemi alıyorsun, ben niye totalde olan başarıyı kesit aldığın dönemden küçük göreyim :D Bu sene Kopenhag 2. maçı haricinde de bence güzel top oynadık, buraları her sene görebilirsek zaten gedikli olabilirsek, daha da başarılı oluruz.
Ben başta okan dönemini alıyordum siz yine her zamanki gibi malum yere çektiniz. Son döneme bakarsın başarı olarak. O zaman önceki şampiyonlukları sayalım Fener daha başarılı diyelim ona okey misin? Hayır.

Tetiklenmedim dostum niyetini bildiğin için o şekilde cevapladım. Futbol diğer tüm branşların toplamından daha önemlidir avrupada. Sizin ki amortiye sevinmek.

Daha güzeli var ben de

Tamam dostum. Futbol Kulübüsünüz işte ben de onu diyorum.

İçimizdeki fraksiyonlarla başka bayraklara selam durmayı da nasıl denk tuttun yav? :d

Ben başta okan dönemini alıyordum siz yine her zamanki gibi malum yere çektiniz. Son döneme bakarsın başarı olarak. O zaman önceki şampiyonlukları sayalım Fener daha başarılı diyelim ona okey misin? Hayır.
Abi 5 yıldız muhabbetinde benim yeteri kadar bir bilgim yok, bir şey diyemem, Okan dönemini de alıyorsan eğer, 2 tane maçı kötü geçirdi adam, Başak ile bile fena işler yapmamıştı ŞL'de, neye tetiklediğini çözemedim hala :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık