Awuntu.Avuntu bunlar geçelim.
Madem avuntu neden Futbol Kulübü dememe tetikleniyorsun ki? :d
@Glorfindel
GS'nin kuruluş amacı yabancı takımları yenmektir. (Ama sadece futbolda.)
Awuntu.Avuntu bunlar geçelim.
Ben başta okan dönemini alıyordum siz yine her zamanki gibi malum yere çektiniz. Son döneme bakarsın başarı olarak. O zaman önceki şampiyonlukları sayalım Fener daha başarılı diyelim ona okey misin? Hayır.E onu diyorum, GS'nin başarısız, sizin daha başarılı aldığın dönemi alıyorsun, ben niye totalde olan başarıyı kesit aldığın dönemden küçük göreyimBu sene Kopenhag 2. maçı haricinde de bence güzel top oynadık, buraları her sene görebilirsek zaten gedikli olabilirsek, daha da başarılı oluruz.
Tetiklenmedim dostum niyetini bildiğim için o şekilde cevapladım. Futbol diğer tüm branşların toplamından daha önemlidir avrupada. Sizin ki amortiye sevinmek.Awuntu.
Madem avuntu neden Futbol Kulübü dememe tetikleniyorsun ki? :d
@Glorfindel
GS'nin kuruluş amacı yabancı takımları yenmektir. (Ama sadece futbolda.)
Real madrid 14 cl kupamız var diyor dostum. Diğer tüm kulüplerde aynı şekilde. İsmi değişiyor değeri değilŞkk demen gerekmiyor mu? Sovyet takımları da var mıydı? Shsjshsh
Süper lige gelince bunu kabul etmiyorsunuz ama?Real madrid 14 cl kupamız var diyor dostum. Diğer tüm kulüplerde aynı şekilde. İsmi değişiyor değeri değil
Profesyonelliğe geçiş o. Sadece isim değişikliği değilSüper lige gelince bunu kabul etmiyorsunuz ama?
Tamam dostum. Futbol Kulübüsünüz işte ben de onu diyorum.Tetiklenmedim dostum niyetini bildiğin için o şekilde cevapladım. Futbol diğer tüm branşların toplamından daha önemlidir avrupada. Sizin ki amortiye sevinmek.
Daha güzeli var ben de
![]()
Abi 5 yıldız muhabbetinde benim yeteri kadar bir bilgim yok, bir şey diyemem, Okan dönemini de alıyorsan eğer, 2 tane maçı kötü geçirdi adam, Başak ile bile fena işler yapmamıştı ŞL'de, neye tetiklediğini çözemedim halaBen başta okan dönemini alıyordum siz yine her zamanki gibi malum yere çektiniz. Son döneme bakarsın başarı olarak. O zaman önceki şampiyonlukları sayalım Fener daha başarılı diyelim ona okey misin? Hayır.
Denk tutmadım ki futboldaki durumunuzu attımTamam dostum. Futbol Kulübüsünüz işte ben de onu diyorum.
İçimizdeki fraksiyonlarla başka bayraklara selam durmayı da nasıl denk tuttun yav? :d