Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallama Selim, şuna penaltı diyorsan bu lig sizin zaten. Bu sene tekmeler attınız adamlara ceza sahası içinde kaçı penaltı oldu? Şu temasa hele ki topa dümdüz vurmuş engel yok penaltı çalışıyor.
Fb büyük takım reflekslerine sahip değil. Hakemler bizim ne kadar hakkımıza girdi. Biz yenip geçiyoruz.

Fenerli arkadaşlar nasıl dayanıyor la, on kere ölmüştüm şu maç.
Kuzen hafta içi olmy maçından sonra bıraktı bu sene de izlemeyi. Yoksa pis dalga geçecektim. Biz Gs maçı stresli diyoruz da Fbliler erken ölüyor mu diye araştırılsın.

Fb büyük takım reflekslerine sahip değil. Hakemler bizim ne kadar hakkımıza girdi. Biz yenip geçiyoruz.

Kuzen hafta içi olmy maçından sonra bıraktı bu sene de izlemeyi. Yoksa pis dalga geçecektim. Biz Gs maçı stresli diyoruz da Fbliler erken ölüyor mu diye araştırılsın.
Yahu boş yapma Selim refleks falan diye, bu pozisyonun refleksi mi olur o dk da. Bu sene kaç tane maçınız tek farklı bitti. Rakipleri dövdünüz, daha 3 maç önce adama tabana tekme attılar hakem devam dedi şu verilen penaltının 5 katıdır müdahale.

Yazık şu düzene.

daha şampiyonluk zor bize, lazlar bile şampiyon oldu şu 10 yıllık süreçte. Manu gibi geçmişi yad ederiz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık