O riske girme Fb kazanınca sevinemezsin.Maç sonucu 2'ye canlı girilir mi? Alınır mı bu risk yav? 5 bin yatırırım.
O riske girme Fb kazanınca sevinemezsin.Maç sonucu 2'ye canlı girilir mi? Alınır mı bu risk yav? 5 bin yatırırım.
Sallama Selim, şuna penaltı diyorsan bu lig sizin zaten. Bu sene tekmeler attınız adamlara ceza sahası içinde kaçı penaltı oldu? Şu temasa hele ki topa dümdüz vurmuş engel yok penaltı çalışıyor.Sivasta kara gece, yabancı hakem isteyen Fb'ye karşı penaltı şoku. Hahhahah
Amaan saçma sapan işler düzenin değişeceği yok bizde hata boktan ligi takip ediyoruz. Gerçi ben kaç maçtır pek izlemiyorum az bakayım dedim sinir etmeyi başardılar yine.Yahu Allah belalarını versin, şu penaltı mi?
Şu Fanatik Cihan Aydın'ı veriyorlar bu yüzden işte bu maça. Adam kendini dümdüz atmış vuruşu yapmış zaten.
Adamların tabanına tekme attılar birşey çalmadılar GS'ye bu sene. Bir de Livakovic'e verdiler deniyor. İşte bu düzenin yıkılması lazım.
Hacı rahat rahat sevinirim ya, hiç sıkıntı olmaz oran 5.09, maçam yemedi oynamaya biri gazlasa girerim aslında.O riske girme Fb kazanınca sevinemezsin.
12 Angry Man filminin bir kısmı yaşanmış var odasında. Yabancı hakem diğer hakemleri ikna etmek için uğraşmış.Hiçbirimiz bilemedik, VAR yabancı olunca adalet geldi. Ahahha Normalde Fb alırdı.
Bağışıklık kazanınca insan bünyesinin marifetlerine şaşırırsın.Fenerli arkadaşlar nasıl dayanıyor la, on kere ölmüştüm şu maç.