Futbol sohbetde birşey eksik diyordum @Sir Crocodile mış. Tek başına o eksikiği doldurup renk getirdi konuya. 
Yahu bu doğrudan etkiliyor dediğin maçta 1 puan almışız, hadi penaltı olmasın. Samsun maçı olmayan faulden gol 2 puan kaybettik.Jayden pozisyonu penaltı, ilk TS maçınızda da TS'ye verilmeyen penaltı da var Tadic'in verilen penaltıya benzer, buyur alta da Djiku pozisyonunu atıyorum, Alanyaspor maçından, 2-2 berabere kaldığınız, bu da doğrudan etkiliyorBu arada unuttuydum, Jayden vermedi ama sızıntı olan videodan da senin çok sevdiğin bir terim olan hissiyatımsı ila penaltı verdi son dakikada
![]()
▶️ Erman Toroğlu yorumladı! Fenerbahçe’ye verilen penaltı kararı doğru mu? | Takvim TV
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor 2-2 berabere kaldı. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Alexander Djiku’nun yerde kaldığı pozisyonda verilen penaltı kararını yorumladı. Toroğlu, Böyle penaltı olmaz. Ceza sahası dışında da faul vermem. dedi.www.takvim.com.tr
Şöyle giriş yaptı reis @Sir CrocodileFutbol sohbetde birşey eksik diyordum @Sir Crocodile mış. Tek başına o eksikiği doldurup renk getirdi konuya.![]()
Ben de sana sayarım diyorum, sizin ilk yarıdaki maçta Samet'e çalınmayan ama aynı şekilde Nelsson'a çalınan penaltı da var? 1 puan almışız diyorsun, hiç puan da alamayabilirdinYahu bu doğrudan etkiliyor dediğin maçta 1 puan almışız, hadi penaltı olmasın. Samsun maçı olmayan faulden gol 2 puan kaybettik.
Sizin Kasımpaşa, Antalya maçları ne? Herşeyi geç ilk yarı 2-0 yendiginiz Pendik maçında bile rakibin %100 iki penaltısı verilmedi. Amigo Ümit Karan bile birşey diyemedi de "Ne diyeyim" falan diye kıvırdı. Misal ilk TS maçı GS'nin rakibin ayağına basarak top alıyor Torreira, gölün iptali gerekiyor ama edilmiyor. Şimdi sen 1 puan aldığımız Djiku maçını diyorsun ben sana 10 tane sayıyorum. İstersen daha fazlasını da sayarım...![]()
Pendik maçı bir tane topa vurmak isterken rakibe vurulan müdehale var. Bir tane de Kazımcan'ın ceza sahasına giren rakibine arkadan kaydığı pozisyon var ikisi de net verilmiyor. Dediğim gibi Fanatik GS'li Ümit Karan bile birşey diyemedi yaz YouTube'a çıkar o maç yorumu.Ben de sana sayarım diyorum, sizin ilk yarıdaki maçta Samet'e çalınmayan ama aynı şekilde Nelsson'a çalınan penaltı da var? 1 puan almışız diyorsun, hiç puan da alamayabilirdinPendik maçında hangi yüzde yüz iki penaltı verilmedi hatırlamıyorum, Antalyaspor maçı için konuşursak da Tete'nin ayağına çok hafif darbe var, ben de vermem o pozisyona ama aynı şekilde bir kaç sezon önce bize karşı da öyle bir penaltı çalındı, Seri pozisyonunda, ben dediğim gibi iki takım da bu sene iyi oldukları için daha fazla kollanıyor diyorum sen kabul etmiyorsun
Al bu arada ilk TS maç gol linkini atıyorum, ayağa basma yok?
![]()
E dediğime geliyorsunPendik maçı bir tane topa vurmak isterken rakibe vurulan müdehale var. Bir tane de Kazımcan'ın ceza sahasına giren rakibine arkadan kaydığı pozisyon var ikisi de net verilmiyor. Dediğim gibi Fanatik GS'li Ümit Karan bile birşey diyemedi yaz YouTube'a çıkar o maç yorumu.
Yani Tete pozisyonu da penaltı değil, ligin yine ilk döneminde İcardi kendini attı rakip hafif müdehale etti diye çaldı hemen hakemler penaltıyı. Misal sen Djiku diyorsun ama bunlar da en bir o kadar komedi...
İkimiz de etmiyoruz, sonra 3 ay yok oluyoruzİlk kim pes edecek merak ediyorum @Sir Crocodile @RedAcT
Tamam da oranı aynı mı? Yani birine 5 kez yapılmışken diğerine de aynı oranda mı var? Yani ben demiyorum ki "FB tamamen haklı" fakat FB'ye verilmeyen daha çok, ya da saçma verilen. Misal kart olayı, çok basit kart çıkarıyorlar hakemler. 4-5 attığımız maçta bile 4-5-6 oyuncumuz kart görüyor yeri gelince normal mi?E dediğime geliyorsunMadem iki takıma da saçma sapan penaltı çalınıyor, önemli oyuncuları korunuyor(Tadic-Torreira), sıkıntı ne o zaman senin açından
![]()
Özeti izledim, Kazımcan pozisyonu dışarıda, ikinci pozisyon ise Bakambu'nun müdahalesi, o penaltı ama misal aynı pozisyonda bize de ilk BJK maçında penaltı çalınmadı, vs vs böyle giderPendik maçı bir tane topa vurmak isterken rakibe vurulan müdehale var. Bir tane de Kazımcan'ın ceza sahasına giren rakibine arkadan kaydığı pozisyon var ikisi de net verilmiyor. Dediğim gibi Fanatik GS'li Ümit Karan bile birşey diyemedi yaz YouTube'a çıkar o maç yorumu.
Yani Tete pozisyonu da penaltı değil, ligin yine ilk döneminde İcardi kendini attı rakip hafif müdehale etti diye çaldı hemen hakemler penaltıyı. Misal sen Djiku diyorsun ama bunlar da en bir o kadar komedi...