Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özeti izledim, Kazımcan pozisyonu dışarıda, ikinci pozisyon ise Bakambu'nun müdahalesi, o penaltı ama misal aynı pozisyonda bize de ilk BJK maçında penaltı çalınmadı, vs vs böyle gider :D

Yahu müdehale içeriye kadar devam ediyor. İlk müdehalenin önemi yok bir de dışarıda diyorsun. :S

Ayağının müdahaleden kesildiği an bile belli. :D

Tamam da oranı aynı mı? Yani birine 5 kez yapılmışken diğerine de aynı oranda mı var? Yani ben demiyorum ki "FB tamamen haklı" fakat FB'ye verilmeyen daha çok, ya da saçma verilen. Misal kart olayı, çok basit kart çıkarıyorlar hakemler. 4-5 attığımız maçta bile 4-5-6 oyuncumuz kart görüyor yeri gelince normal mi?

Yani misal Torreira kendini yerden yere atıyor hakemi aldatmaya yönelik hareketten, sadece o değil kaç GS'li oyuncu. Kaç defa kart gördüler? Sen rakibin 1 olayını gösterip kendi 10 olayın ile karşılaştırıyorsun. Sonra "İki takıma da oluyor* diyorsun birine 1 oluyor diğerine 5 ama sorsan aynı. Sıkıntı bu benim açımdan.
İşte ayrıştığımız nokta da burası, sana 1 bana 10 olmuyor, yahu en ufak örnek hala zihnimde :D Geçen sene bizim fecaat 2-2'lik Alanyaspor maçında burada sayfa sayfa Ali Palabıyık'ın kararlarını savundun, o hakeme düdük astırdılar, sonra Ali K*ç açıklama yaptı ben doğru bulmuyorum vs diye, geldi sizi kıyım kıyım doğradı ADS maçında :D Takım tutmak normal, bir nebze objektif bakamamak çok doğal ama ne Galatasaraylıların, ne Fenerbahçelilerin bu sene hakem hakkında konuşmasını ben kendimce şımarıklık olarak yorumluyorum.

İşte ayrıştığımız nokta da burası, sana 1 bana 10 olmuyor, yahu en ufak örnek hala zihnimde :D Geçen sene bizim fecaat 2-2'lik Alanyaspor maçında burada sayfa sayfa Ali Palabıyık'ın kararlarını savundun, o hakeme düdük astırdılar, sonra Ali K*ç açıklama yaptı ben doğru bulmuyorum vs diye, geldi sizi kıyım kıyım doğradı ADS maçında :D Takım tutmak normal, bir nebze objektif bakamamak çok doğal ama ne Galatasaraylıların, ne Fenerbahçelilerin bu sene hakem hakkında konuşmasını ben kendimce şımarıklık olarak yorumluyorum.
Valla bu sene izlediğim öyle kusura bakma, hakemlerin leşliği belli ama kart istatistiği bile 1'e 10 olmasa da arada net fark olduğunu gösteriyor. Öyle ki skoru etkileyecek kararlarda da öyle.

"Objektifim" deyince de ya da öyle olmaya çalışınca öyle olmuyor. Cidden gel seninle maçları analiz edelim konu olarak bu sezon. Sen FB maçlarında ki olayları yaz ben GS, kart olaylarından tut da penaltıya, hakemi aldatmaya yönelik hareketten herşeye yani maçı ve skoru etkileyecek olarak. Bakalım aynı mı? Varsan gel müsait bir günümde sadece buna uğraşırım işi gücü bırakıp. :)

Tek müdahale var diye gördüm ama yanılıyor olabilirim.
Videoya bak, foto ne?

Erman Toroğlu yorumu attın diye aynı şekilde yapıyorum. Çok ciddiye aldığım biri değil kendisi ama o hafta hemen hemen herkes penaltı dedi buna, tek müdehale yok içeriye kadar devam ediyor pozisyon.

Video da 6.35 de başlıyor bak.

Valla bu sene izlediğim öyle kusura bakma, hakemlerin leşliği belli ama kart istatistiği bile 1'e 10 olmasa da arada net fark olduğunu gösteriyor. Öyle ki skoru etkileyecek kararlarda da öyle.

"Objektifim" deyince de ya da öyle olmaya çalışınca öyle olmuyor. Cidden gel seninle maçları analiz edelim konu olarak bu sezon. Sen FB maçlarında ki olayları yaz ben GS, kart olaylarından tut da penaltıya, hakemi aldatmaya yönelik hareketten herşeye yani maçı ve skoru etkileyecek olarak. Bakalım aynı mı? Varsan gel müsait bir günümde sadece buna uğraşırım işi gücü bırakıp. :)

Videoya bak, foto ne?

Erman Toroğlu yorumu attın diye aynı şekilde yapıyorum. Çok ciddiye aldığım biri değil kendisi ama o hafta hemen hemen herkes penaltı dedi buna, tek müdehale yok içeriye kadar devam ediyor pozisyon.

Video da 6.35 de başlıyor bak.
Yok ben gugul yazınca Erman çıktı karşıma, yoksa benim de kaale aldığım biri değil, dediğin gibi bir şey yapılabilir aslında, boş vakit olduğunda eğlenceli bir proje olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık