Bedrin aslanı gibi geldi canısıBi destek atmıyon üstüne gittin maçı açtın adamlara maç verdinAllah'tan af çıktı da @Sir Crocodile geldi
Bedrin aslanı gibi geldi canısıBi destek atmıyon üstüne gittin maçı açtın adamlara maç verdinAllah'tan af çıktı da @Sir Crocodile geldi
Büyüyecek ne var? En fazla ban yer gideriz...
3 hafta sonra Bülent Uygun mimik şov yapabilir her maça full konsantrasyon lazım.Bizim lig fener maçı harici bitti beyler bu en zor maçımızdı 8 9 maçtır kaybetmiyolardı. Fenerin beşiktaş maçı ve galata maçı var bizim sadece içerde fener maçımız var ve bu sene içerde hiç puan bırakmadık hep kazandık %70 şampiyonuz.
Kart konusunda haklı olabilirsin, hiç bakmadım istatistik olarak da, ben yorumlarım pozisyonları sıkıntı yok , Torreira pozisyonu kırmızı diye hatırlıyorum aklımda kalan, bileğine basıyordu, sen peki Djiku'ya çalınan penaltı hakkında ne düşünüyorsunKendine iyi bak.
Valla konuyu gram önemsemiyorum artık. Ban yiyelim ya da yemeyelim umrumda değil.
Ben gördüğümü söylüyorum, istatistik olarak da atarım kaydetmiştim.
Misal FB farklı kazandığı maçlarda bile 4-5 sarı görüyor garip biçimde. Çünkü basit kart çıkarıyorlar. Son 5 maç 19 sarı görmüş FB, sen diyorsun ki Tadic...
GS 5 maç 4 sarı. Lig geneli itibariyle de aşırı fark var. Yani rakibin yaptığı faul ve aldığı kart oranı ile GS'nin yaptığı ve aldığı kart oranı alakasız. Öyle ki FB de aleyhine yine bu durum. Yani bunlar önemli şeyler ince değil, misal GS 1 farklı kazandığı maç vardi ligin ilk bölümünde rakibi arkadan itiyor o ara rakip topa vuruyor taç oluyor. Tac'ın hemen sonrası Zaha golü var, yani faulü verse GS'nin o gol atılmıyor. Yani bu tip olayları değiştiren en az 15 pozisyon sayarım bu sene GS için. İnce falan diyorsun ama maçın seyrini değişiyor.
Misal Torreira pozisyonunu anlamışsın yine yorumlasana...
Büyüyecek ne var? En fazla ban yer gideriz...
Sen hangi ligi izliyorsun ofsaytımsı mikrofon? Bu sene hakemlerle 15 puanınız var utan az.@Sir Crocodile Lan timsah hisskablelvuku ile yoktan yaratılan penaltılarınız, öldürmeye teşebbüs eden topçularınızın ceza almadığı ortamda yine mağduriyet kasabiliyorsun ya diyecek söz bırakmıyorsun. xd
Misal o maç Torreira atılsa maç farklı bir yere gidecek belki de, herşeyi geç BJK maçında oynamayacak. Misal ilk yarı yine BJK maçında Davidsondu herhalde dirsek atıp kart görmemişti. Yani bunlar sana normal geliyorsa bilemem..Kart konusunda haklı olabilirsin, hiç bakmadım istatistik olarak da, ben yorumlarım pozisyonları sıkıntı yok , Torreira pozisyonu kırmızı diye hatırlıyorum aklımda kalan, bileğine basıyordu, sen peki Djiku'ya çalınan penaltı hakkında ne düşünüyorsunYine dediğim gibi Serdar Dursun pozisyonu var daha geçen haftadan onu da atlamışsın
Ben sana açık açık diyorum, iki takımda bu şekilde giderken diğer takımlara karşı korunuyor diyorum ama sen onu kabul etmezsin
Bir şekilde Fener daha mağdur oluyor diyeceksin de, suyun bu tarafından hiç de öyle görünmüyor, ben de sana onu diyorum
![]()
Jayden pozisyonu penaltı, ilk TS maçınızda da TS'ye verilmeyen penaltı da var Tadic'in verilen penaltıya benzer, buyur alta da Djiku pozisyonunu atıyorum, Alanyaspor maçından, 2-2 berabere kaldığınız, bu da doğrudan etkiliyorSen hangi ligi izliyorsun ofsaytımsı mikrofon? Bu sene hakemlerle 15 puanınız var utan az.
Misal o maç Torreira atılsa maç farklı bir yere gidecek belki de, herşeyi geç BJK maçında oynamayacak. Misal ilk yarı yine BJK maçında Davidsondu herhalde dirsek atıp kart görmemişti. Yani bunlar sana normal geliyorsa bilemem..
Djiku'nun hangi pozisyonundan bahsediyorsun at bakayım unuttum. Net söylerim, peki rakibin Jayden'ı biçip verilmeyen penaltısına ne diyorsun sen sana onu sorayım? Misal Olympiakos maçımızda aldığımız penaltıyı gördün değil mi? İlk TS maçımızda daha ağırını Szymanski'ye yaptılar hakem vermedi penaltıyı. Maç sonu puan kaybı, bak bunları sen normal olarak görebilirsin ben görmüyorum. Bunlar sezonun genelini doğrudan etkileyen olaylar.