Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış mı eğri otur doğru konuş. İstatistik bile paylaşırım sana net olarak. Yani Kerem Demirbay'ın bir kaç hafta önce adamı tutup yere indirdiği pozisyon var yahu ayıptır. BJK maçı öncesi Torreira kart sınırında adamın ayağına dümdüz bastı yahu kırmızı bile çıkabilecek pozisyona (İrfancan'a aynı pozisyonda kırmızı verdiler) sarı çıkmadı.

Maçı izlemedim, Köhn'ün kayarak rakibi indirip aldığı topu gördüm. Cidden bunun net topu alan halini Ferdi'ye faul verip gol yedirdi hakemler bize, bak rakibe bile ilk müdehale değilken verdiler. Bugün adam kaç faul yapmış, rakibi biçip top alıyor sarıyı geç faul yok.

Bu sene puan kaybı yaşadığımız Samsun maçında duran toptan yediğimiz gol öncesi verilen faule git bir bak. Bir de GS'ye çalışmayan faullere...
Cevap yazsam mı bilemedim. Korkuyorum tartışma büyüyecek diye

İşin kötüsü kolay maç yok. Pendik, Adana demir, kupada elendiğimiz Karagümrük ile oynayacağız.

Fenerin de zor maçları var ama Beşiktaş vs. hiç umut vermiyor.

Yine de GS-FB maçına kadar iki tarafta diken üstünde olacak.
Pendik içerde geçeriz. Karagümrükte, fener maçı öncesinde hemen o yüzden kaybedeceğimizi sanmıyorum. Fikstür zor ama bence puan kaybı yapmadan gidicez.

İşin kötüsü kolay maç yok. Pendik, Adana demir, kupada elendiğimiz Karagümrük ile oynayacağız.

Fenerin de zor maçları var ama Beşiktaş vs. hiç umut vermiyor.

Yine de GS-FB maçına kadar iki tarafta diken üstünde olacak.
Pendik küme düşme potasında, ha keza Karagümrük de öyle, ADS son zamanlarda inanılmaz kötü, bizim fikstürde kalan tek zor maçımız Fenerbahçe maçı, açıkçası bence Fener'in fikstür bizimkinden bir tık daha zor, ama takım olarak daha formdalar, klişe yorum olur ama şampiyon Rams Park'ta belirlenir.

Bizim lig fener maçı harici bitti beyler bu en zor maçımızdı 8 9 maçtır kaybetmiyolardı. Fenerin beşiktaş maçı ve galata maçı var bizim sadece içerde fener maçımız var ve bu sene içerde hiç puan bırakmadık hep kazandık %70 şampiyonuz.

Pendik küme düşme potasında, ha keza Karagümrük de öyle, ADS son zamanlarda inanılmaz kötü, bizim fikstürde kalan tek zor maçımız Fenerbahçe maçı, açıkçası bence Fener'in fikstür bizimkinden bir tık daha zor, ama takım olarak daha formdalar, klişe yorum olur ama şampiyon Rams Park'ta belirlenir.
Düşme hattında olan takımlar ortada olan takımlardan daha tehlikeli olabiliyor bazen. Orta sıradakilerin bir amacı kalmadı artık. Ama düşme hattındakiler düşmemek için ayrı bi hırslı oynuyorlar.

Pendik de Karagümrük de güzel oynuyor. Ki büyüklere karşı güzel maçlar çıkardılar. Maçları maks 3.viteste oynasak alırız orası ayrı mesele. Ama bu sezon çok az rahat maç izledik. Oyuncular bir şekilde kaliteyi ortaya koyarız kafasında oynuyor.

Açıkçası ben Rams Park'a kalmasını istemiyorum. Geçen seneki gibi kafa rahat bir derbi oynasak güzel olur. Zaten saçma sapan gerginliklerle dolu bir sezondu hem açık puan farkı hem de derbi galibiyeti ile şampiyonluk gelse güzel olur.

Düşme hattında olan takımlar ortada olan takımlardan daha tehlikeli olabiliyor bazen. Orta sıradakilerin bir amacı kalmadı artık. Ama düşme hattındakiler düşmemek için ayrı bi hırslı oynuyorlar.
Pendik de Karagümrük güzel oynuyor. Ki büyüklere karşı güzel maçlar çıkardılar. Ama yine de maçları maks 3.viteste oynasak alırız. Ama bu sezon çok az rahat maç izledik. Oyuncular bir şekilde kaliteyi ortaya koyarız kafasında oynuyor.

Açıkçası ben Rams Park'a kalmasını istemiyorum. Geçen seneki gibi kafa rahat bir derbi oynasak güzel olur. Zaten saçma sapan gerginliklerle dolu bir sezondu hem açık puan farkı hem de derbi galibiyeti ile şampiyonluk gelse güzel olur.
Valla küme düşme hattındaki takımlara da bu düzlükte puan kaybediyor isek böyle bir sezonda, şampiyon olmayı hak etmediğimiz anlamına gelir bence, ben de çok gergin bir sezon geçtiğini biliyorum ama şampiyonluk maçını ezeli rakibinle kendi stadında oynamanın heyecanı da çok ayrı olur diye düşünüyorum :D

@Sir Crocodile geldi artık ben de konudan affımı istiyorum :D
Kendine iyi bak. :)

Yani seninle tartışmalarımız bana sebep açtığından çok tartışmak istemiyorum :D Ama istatistik olarak doğru olabilir bakmadım, bilmiyorum. Tadic de haftalardır kart sınırında rakibin ayağına basıp duruyor ona da çıkmıyor :D Bu arada Köhn kayarak pozisyonu çok temiz ya, Oğuz Aydın bir kaç kere kıçını dayayarak faul almaya çalıştı da fiziği yetmedi, Samsun maçını örnek vermişsin de, geçen hafta da Serdar Dursun kendini yere atarak faul aldırıp duran toptan gol attınız :D Bu kadar ince ince çalışırsan emin ol senin lehine de bir sürü olmayan faul çalınmıştır, olan kart verilmemiştir, bu sene iki takım da iyi giderken hakem tarafından ittirilmedi demek iki taraf için de bana kalırsa abesle iştigal, tabi ben böyle görüyorum, açıkçası biraz da soğudum, anlaşamadığımıza anlaşalım deyip burada kapayalım :D
Valla konuyu gram önemsemiyorum artık. Ban yiyelim ya da yemeyelim umrumda değil.

Ben gördüğümü söylüyorum, istatistik olarak da atarım kaydetmiştim.

Misal FB farklı kazandığı maçlarda bile 4-5 sarı görüyor garip biçimde. Çünkü basit kart çıkarıyorlar. Son 5 maç 19 sarı görmüş FB, sen diyorsun ki Tadic...

GS 5 maç 4 sarı. Lig geneli itibariyle de aşırı fark var. Yani rakibin yaptığı faul ve aldığı kart oranı ile GS'nin yaptığı ve aldığı kart oranı alakasız. Öyle ki FB de aleyhine yine bu durum. Yani bunlar önemli şeyler ince değil, misal GS 1 farklı kazandığı maç vardi ligin ilk bölümünde rakibi arkadan itiyor o ara rakip topa vuruyor taç oluyor. Tac'ın hemen sonrası Zaha golü var, yani faulü verse GS'nin o gol atılmıyor. Yani bu tip olayları değiştiren en az 15 pozisyon sayarım bu sene GS için. İnce falan diyorsun ama maçın seyrini değişiyor.

Misal Torreira pozisyonunu anlamışsın yine yorumlasana... :)

Cevap yazsam mı bilemedim. Korkuyorum tartışma büyüyecek diye
Büyüyecek ne var? En fazla ban yer gideriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık