Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hesap şaibeli ya, arada ben de takip ediyorum maç sırasında, aynı pozisyonlar için fotoğrafa bakıp yorumlamak doğru değil diye bir sürü de twiti var, hem pozisyon VAR'da incelendi yabancı hakem tarafından, ben de açıkçası el görmedim ama yanılıyor olabilirim.
Hesabın şaibeli olmasının ne önemi var adamın yorumunu önemsemiyorum sonuçta. Görüntüye bakıyorum. Var neden müdahele etmedi ben de merak ettim.

4-0 yendiniz diye üstü kapatılmalı mı? Dün gümrüğün golü öncesi de faul var mesela. Bunlar da konuşulmalı.

Sizinkilerin de çoğu beleş penaltı :D kaldı ki hangi dakikada geldiğinin önemi yok berabersen ya da geride isen daha çok baskı yaparsın daha çok riske girersin gol atman ya da penaltı alman çok olası. Boş algılar bunlar rekor penaltı algısı gibi.
üstünü istediğin kadar aç kanka skoru değiştirdiğinde söylersin ..

Hesabın şaibeli olmasının ne önemi var adamın yorumunu önemsemiyorum sonuçta. Görüntüye bakıyorum. Var neden müdahele etmedi ben de merak ettim.
El yok diye gördüm ben? Resimlere de bakarsan zaten el ile oynadığı bir anı göstermiyor, zaten eğer de yamulmuyorsam kafadan gelip ele çarpıyorsa da sayılmıyor, ya da düşerken olduğu için el varsa bile doğal konum diye değerlendirilmiş olabilir, VAR bu arada pozisyonu kontrol etti, penaltı yok dedi devam ettiler.

Bu hesap şaibeli ya, arada ben de takip ediyorum maç sırasında, aynı pozisyonlar için fotoğrafa bakıp yorumlamak doğru değil diye bir sürü de twiti var, hem pozisyon VAR'da incelendi yabancı hakem tarafından, ben de açıkçası el görmedim ama yanılıyor olabilirim.
Şüphesiz taraflı hesap : ))

Neyse ki VAR'da "Felipe Melo" var. Ahmet Mehmet olsa tonla tantana.

Nelsson zaten dengesiz durumda ama arkasındaki oyuncu bariz müdahale ediyor. Bilerek resim atıp algı yapıyorlar. Bundan da bağımsız tam arkasındaki oyuncunun müdahalesi ile kolu ne şekil alıyorsa o an dirseğine (bence) değiyor ki o noktada bile kolu pek açık değil.

Pozisyon incelenmemiş olsa neyse diyeceğim. Hakem bekledi pozisyonu incelediler ve korneri kullandırdı.

Bana göre penaltı diyen der o ayrı mesele. Ama VAR inceledi pozisyonu.

• Like
Tepkiler: Vvv
Maç esnasında bana penaltı gibi gelmedi.
Bu Foto yanıltıcı. Videosunda da kamera açıcı yanıltıcı. Sürekli yanıltıcı açıdan olanı sosyal medyadan atıyorar klasik twitter. Maçta çok net bir açıdan gösterilmişti belli oluyordu, bulursam o açıyı atarım kale üstünden bir kamera ile yakından yavaş çekim ile gösterdiler maç esnasında. Zaten Var'dan kontrol edildi.

Şüphesiz taraflı hesap : ))

Neyse ki VAR'da "Felipe Melo" var. Ahmet Mehmet olsa tonla tantana.

Nelsson zaten dengesiz durumda ama arkasındaki oyuncu bariz müdahale ediyor. Bilerek resim atıp algı yapıyorlar. Bundan da bağımsız tam arkasındaki oyuncunun müdahalesi ile kolu ne şekil alıyorsa o an dirseğine değiyor (bence) ki o noktada bile kolu pek açık değil.

Pozisyon incelenmemiş olsa neyse diyeceğim. Hakem bekledi pozisyonu incelediler ve korneri kullandırdı.
Bilmiyorum ne kadar taraflı da dediğim gibi ara ara ben de bakıyorum, benzer pozisyonlar için kendi twitleri var zaten böyle pozisyonlar fotoğraf üzerinden okunmaz diye, standart bir yaklaşımı olsa şaibeli demem ama pozisyonlara karşı standart bir tavrı yok, ortaya çıkıp atıyor bir şeyler, bir de dediğin gibi incelendi VAR'da da, hatta bu sızdırılan kaydı izledin mi bilmiyorum ama Fener'in yanılmıyorsam Kasımpaşa pozisyonundaki el için de, net açı ve görüntü yoksa bu tarz pozisyonlara el diyemezsiniz vs diye de konuşuyorlardı, ben de zaten maç içerisinde göremedim eline geldiğini ama yanılıyor da olabilirim.

GS'li futbolcular dokunulmazlık devam ediyor. Köhn'un ilk yarı pozisyonları gördüm komedi sirk ligi, adam rakibi biçip top alıyor bırak sarı kartı falan faul bile vermiyor hakem.

Avrupa'da çat çat kart çıkan GS'ye ligde kart çıkaramıyor hakemler. Hele Fatih Tekke atılmış itirazdan, ulan Okan hakeme bile sövüyor. GS'li oyuncular el kol, hakem üzerine yürümek ne ararsan var hiçbir şey yok devam.

Bir de "VAR'a yabancı hakem getirdik ya" hikayesi var şimdi. La zaten çoğu maçı orta hakem katlediyor, Var'ın karıştığı ve karışmadığı şey zaten belli.

Bir de FB penaltı alıyor hikâyesi var. Arada 3 penaltı fark var, penaltıdan atılan goller ise eşit FB-GS sayı olarak.

Onu geçin faul yüzdesini göre kart görme istatistiği paylaşın görelim. GS'nin maç her sıkıştığında rakibin kırmızısı geliyor. Rakipleri kaç sarı görmüş faul yüzdesini göre GS kaç sarı? Onu geç çoğu pozisyon GS'li oyuncuya faul bile calmıyor hakemler. GS'li oyuncular olayın o kadar farkında ki istedikleri gibi biçiyorlar rakipleri, Avrupa'da bu işlemeyince cort oluyor...

El yok diye gördüm ben? Resimlere de bakarsan zaten el ile oynadığı bir anı göstermiyor, zaten eğer de yamulmuyorsam kafadan gelip ele çarpıyorsa da sayılmıyor, ya da düşerken olduğu için el varsa bile doğal konum diye değerlendirilmiş olabilir, VAR bu arada pozisyonu kontrol etti, penaltı yok dedi devam ettiler.
İzlemedim ben zaten bu kısımları. sadece bu görüntü üzerinden yorum yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık