Ikna ettimHarbiden @kaizokuou iddia mı kaybetti nedir.
GS ve Messi gömüyor. GS hadi neyse de Messi gömmek de ne bileyim

Ikna ettimHarbiden @kaizokuou iddia mı kaybetti nedir.
GS ve Messi gömüyor. GS hadi neyse de Messi gömmek de ne bileyim
Yalandır bu Samet’in sabotajlar yüzünden kovuldu hoca.Fatih hoca Okan Buruk'a Samet Akaydın'ı önermiş. Samimi mi yoksa Okan'ın ayağını mı kaydırmak istiyor acaba @Whitebear D
Hocamın yazlığı için saldır Bodrum.Fatih hocamın memleket bodrum kaybederse yandık @Whitebear D
GS ve Çorum daha iyi olurdu. Bodrum yerine sevmesem de şehir takımı olan başka takımları tercih ederim. Çorum a yazık oldu, seneye çıkamayız. Bizim hakkımızdi.Valla bir final maçında izliyorum ben Sakarya'yı.Sakarya çıksın ama.
Bende o yüzden Sakarya'yı istiyorum. Sakaryalıyım. Süper Lige çıkarsa baya takip ederim. Tutkulu bir şehir takımı. Stad güzel. Net keyifli olur maçları izlemesi.GS ve Çorum daha iyi olurdu. Bodrum yerine sevmesem de şehir takımı olan başka takımları tercih ederim. Çorum a yazık oldu, seneye çıkamayız. Bizim hakkımızdi.
Ali Koç çok ayıp etmiş. Aziz, "Ben kazanamazsam da Fener'e gel" derken Ali Koç karalama kampanyası yapmış resmen.Ali Koç bir menajer gönderip Aziz kulübü batırdı gelme buna dedirtmiş.Bunu da Mourinho Aziz e soylemiş.Ali başkanıma güveniyorum kazanacak yeniden.
Fatoş Adanalı değil mi?Fatih hocamın memleket bodrum kaybederse yandık @Whitebear D
Yazlığı Bodrumda.Fatoş Adanalı değil mi?
Messi'ye savunma yapması söylenmiş:Ikna ettim![]()
Senin takım yalan oldu. Bodrum da hiç istemiyorum, ne stat ne seyirci var. Geçmiş olsunBende o yüzden Sakarya'yı istiyorum. Sakaryalıyım. Süper Lige çıkarsa baya takip ederim. Tutkulu bir şehir takımı. Stad güzel. Net keyifli olur maçları izlemesi.