Okan, İcardi sakat olmasına rağmen çıkartamıyordu.Okan Buruk’u yollayıp İsmail Kartal çeksek takımın sırtı yere gelmez.
İsmail hoca sağlam Fred'i bile çıkarıyor.
İsmail > Okan
Okan, İcardi sakat olmasına rağmen çıkartamıyordu.Okan Buruk’u yollayıp İsmail Kartal çeksek takımın sırtı yere gelmez.
Bakacağım ŞL gruplarından çıkarabilirse Okan > İsmail derim. Onun dışında İsmail 10 derbi oynansa 7’sinde Okan’ı yener izlenimi verdi.Okan, İcardi sakat olmasına rağmen çıkartamıyordu.
İsmail hoca sağlam Fred'i bile çıkarıyor.
İsmail > Okan
Şaka maka geçen sene neyse de bu sene hedef gruplardan çıkmak olmalı. Umarım ona yönelik bir kadro kurulabilir.Bakacağım ŞL gruplarından çıkarabilirse Okan > İsmail derim. Onun dışında İsmail 10 derbi oynansa 7’sinde Okan’ı yener izlenimi verdi.
Bakacağım ŞL gruplarından çıkarabilirse Okan > İsmail derim. Onun dışında İsmail 10 derbi oynansa 7’sinde Okan’ı yener izlenimi verdi.
Fatih hocamın memleket bodrum kaybederse yandık @Whitebear DSakarya güç bela 10 kişi gol attı. Bir umut be. Belki bir şekilde çevirirler.
Yine kendi aramızda çalıp oynariz. Çeyrek final bekliyorum, kura da Real gelir ins gruplara.5 takım yarışacak Avrupa'da. Sadece bu 5 takımın Avrupa maçlarının konuşulacağı ayrı bir futbol konusu açmayı düşünüyorum. Kuralları farklı olabilir, futbol sohbetten ban yiyen orada yazabilir.
Çorum Bodrum'a pisi pisine elenmiş. Sakarya yi delik deşik ederdik.Sakarya güç bela 10 kişi gol attı. Bir umut be. Belki bir şekilde çevirirler.
Valla bir final maçında izliyorum ben Sakarya'yı.Çorum Bodrum'a pisi pisine elenmiş. Sakarya yi delik deşik ederdik.