Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şekil konuşarak en çok desteği verdi he?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adı öne çıkan Mehmet Büyükekşi’nin kardeşi Aykut Büyükekşi'nin FETÖ’den yargılandığını Odatv gündeme getirmesinin ardından birbiri ardında açıklamalar gelmeye başladı.

Odatv'nin haberinin ardından Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç Mehmet Büyükekşi'nin adaylığına karşı çıktı.

Fenerbahçe açıklama yaparak "FETÖ’den yargılanma süreci devam eden bir şahsın yakın bir aile ferdinin TFF Başkanı olmasının yaratacağı soru işaretleri, göz ardı edilebilecek bir unsur mudur" diye sordu.
Atmayayım sonra @Glorfindel tetikleniyor :D Mehmet Akif Ersoy ile Habertürk'te yaptığı röportajı var, son olaylara kadar en büyük desteği ben verdim TFF'ye diye, istediğinizi alın, istediğinizi almayın :D Bylockçu diyor, evet bu adamın ne bok olduğunu herkes biliyor, ilk senesinde çıktı ortaya zaten, ikinci seçimde de açık açık destek verdi, siyaset yapıyor Ali Koç, bana boşuna savunmayın bu adamı, kendini kurtarmak için söylemeyeceği yalan yok.

Şu şekil konuşarak en çok desteği verdi he?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adı öne çıkan Mehmet Büyükekşi’nin kardeşi Aykut Büyükekşi'nin FETÖ’den yargılandığını Odatv gündeme getirmesinin ardından birbiri ardında açıklamalar gelmeye başladı.

Odatv'nin haberinin ardından Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç Mehmet Büyükekşi'nin adaylığına karşı çıktı.

Fenerbahçe açıklama yaparak "FETÖ’den yargılanma süreci devam eden bir şahsın yakın bir aile ferdinin TFF Başkanı olmasının yaratacağı soru işaretleri, göz ardı edilebilecek bir unsur mudur" diye sordu.
Desteklediğini söylediği açıklamalar da var. Bir gün siyah diğer gün beyaz olmaz ki? Ne olduğunu bilmiyordum da demedi. TFF başkanını zaten seven yok.

Bir gün siyah diğer gün beyaz olmaz ki?
Birgün istifa deyip, inza süreci başlatıp imza vermeyen var. Artık hakem konuşmamalıyız deyip, 2 gün sonra Arda Kardeşlerden endişeliyiz diyen var. Yetti bu hakemler diye isyan edip, en iyisi bizim hakemlerimiz diyen var.

Yani demem o ki bu tutum eleştiri nedeniyse ki öyle, önce iğneleri herkes kendine batırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık