Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Varsa bile onlar değildir ya, biri eski makrubeci diğeri de zaten kulüpten bile yalanlanmış malın teki değil mi :d
Ali Koç’u övmek ve Aziz’i karalamak için seferber olmuş durumdalar, çoğu algıyı beraber yürütüyorlar. Murat Aşık da sayılabilir.

Ahmet salladığı Rok ile beraber program yapıp Aziz’e sallıyor. :hhh::hhh:

Çok derin siyaset var o lobilerin içinde.

Montana

Ciddiye alınacak insanlar değiller ya.
Kanka bizim açımızdan öyle de X’de iş yapıyorlar gene. İyi bir algı tuttururlarsa binlerce insan peşinden koşuyor ama fb siyasetinin içerisi çok karışık. Herkesin ayrı bir ajandası var şu an. GS’de sadece Erden Timur anlaşmazlığı var daha tam sebebini ayıkamadım. GS onu atlatırsa daha sakin kafa gider.

Kanka bizim açımızdan öyle de X’de iş yapıyorlar gene. İyi bir algı tuttururlarsa binlerce insan peşinden koşuyor ama fb siyasetinin içerisi çok karışık. Herkesin ayrı bir ajandası var şu an. GS’de sadece Erden Timur anlaşmazlığı var daha tam sebebini ayıkamadım. GS onu atlatırsa daha sakin kafa gider.
Bizde de vardır, onlarda da vardır, ne kadar ilgi görüyorlarsa o kadar sıkıyorlar işte, valla Erden de bırakırsa bırakır ya, bence sportif direktör ile çalışmak daha doğru zaten ama GS'yi tanıyorsak biraz, Abdürrahim Albayrak gibi biri geçer şimdi transferin başına :D

Montana

Bizde de vardır, onlarda da vardır, ne kadar ilgi görüyorlarsa o kadar sıkıyorlar işte, valla Erden de bırakırsa bırakır ya, bence sportif direktör ile çalışmak daha doğru zaten ama GS'yi tanıyorsak biraz, Abdürrahim Albayrak gibi biri geçer şimdi transferin başına :D
Fb kapatılır böyle giderse @Glorfindel

Onu ben de defalarca dedim ama safmış o zamanlar, öyle dediler :D
Bu adamı en çok Ali Koç destekledi.
Şu şekil konuşarak en çok desteği verdi he?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için adı öne çıkan Mehmet Büyükekşi’nin kardeşi Aykut Büyükekşi'nin FETÖ’den yargılandığını Odatv gündeme getirmesinin ardından birbiri ardında açıklamalar gelmeye başladı.

Odatv'nin haberinin ardından Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç Mehmet Büyükekşi'nin adaylığına karşı çıktı.

Fenerbahçe açıklama yaparak "FETÖ’den yargılanma süreci devam eden bir şahsın yakın bir aile ferdinin TFF Başkanı olmasının yaratacağı soru işaretleri, göz ardı edilebilecek bir unsur mudur" diye sordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık