Fenerbahçe camiası ve taraftarı objektif olduğu zaman anca başarı gelir. Bak Galatasaray kötü oynadı kaybetti diyoruz. Okan Buruk batırdı bu maçı.Bütün sezonu kenara koyuyorum, sırf Sivasta son dakika penaltı verilmese 1 puan geride olucaz ve son maç için ciddi şekilde iddiamız olacak çünkü Konya küme düşme hattında. Ama şimdi GS puan alsa yetiyor. Bu lig için çok çok iyiydik ama bunlarla şampiyon olmamız imkansız. Şu maçta doğranmayı falan anlatmıyorum zaten.
Bunlara yapacak bir şey yok artık. O yüzden hakkım hem oyunculara hem teknik direktöre helaldir. Yönetim ise tekrar seçilirse artık bir şeyler yapmak için işe koyulur umarım.
Fenerli arkadaşlar ne diyorsa haklıdır, zira kazanan hep haklıdır.Hıncal Uluç'un eksikliğini yaşıyoruz. Böyle maçlar öncesinde GS'ye sayar söver ve gaza getirirdi.
Öyle hissediyorum. Arda iyi oynadıkça net kıskanmaya başlamıştır.Niye la
Kankalar ya.Brahim Diaz içten içe feci kurulmaya başlamıştır Arda'ya.
Fenerli arkadaşlar ne diyorsa haklıdır, zira kazanan hep haklıdır.
Ben objektif değerlendirdim zaten. Sen bugün saha içini konuşamazsın çünkü hem biz doğrandık hem sizi sahada yendik. O yüzden objektifmiş gibi yapabilirsin ancak.Fenerbahçe camiası ve taraftarı objektif olduğu zaman anca başarı gelir. Bak Galatasaray kötü oynadı kaybetti diyoruz. Okan Buruk batırdı bu maçı.
Fener kaybedince olayı İlluminati'ye kadar götürüyor. Duymadığımız kötülük teşkilatı, gizli oluşum kalmadı.![]()