Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele ne mhy idi ne beraberlik yeter rahatlığıydı. Gs top oynamıyordu arkadaşlar. Kaç maçtır mertens zaha vs şov yapmasa gs puan alamayacaktı zaten. İstatistikler ortada. Bu maçta fizik kalitesi iyi takıma karşı uzun zamandır ilk sınavınızı verdiniz ve sonuç ortada
GS hep böyle, ittirdiler diye şampiyon oluyorlar, yorumcular da gazlıyor bunları. Biz hakettik ama elimizden alındı.

Evet. 50 metre'nin umut vaat etmeyle ne ilgisi var ya hu : ))

Takım hızla çıkarken faul yaparsan sarı kart alırsın bu kadar basit.

Milyonuncu kez diyorum pozisyonda faul var diyorsan sarı doğru. Yok diyorsan yanlış. Benim gördüğüm faul yok.

Düzeltiyorum direk kırmızı olması gerekirdi. Başka türlü aynı dili konuşamayacağız : ))
50 metreye mi takıldın neyse ya haklısın :D

Bütün sezonu kenara koyuyorum, sırf Sivasta son dakika penaltı verilmese 1 puan geride olucaz ve son maç için ciddi şekilde iddiamız olacak çünkü Konya küme düşme hattında. Ama şimdi GS puan alsa yetiyor. Bu lig için çok çok iyiydik ama bunlarla şampiyon olmamız imkansız. Şu maçta doğranmayı falan anlatmıyorum zaten.

Bunlara yapacak bir şey yok artık. O yüzden hakkım hem oyunculara hem teknik direktöre helaldir. Yönetim ise tekrar seçilirse artık bir şeyler yapmak için işe koyulur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık