Yemin ediyorum gsli topcular hayatı sorguladı maç oynanırken, varoluşsal sancı yaşadılar bu taraftar yüzünden.Bir GS'li olarak gerçekten yazıklar olsun diyorum...
Yemin ediyorum gsli topcular hayatı sorguladı maç oynanırken, varoluşsal sancı yaşadılar bu taraftar yüzünden.Bir GS'li olarak gerçekten yazıklar olsun diyorum...
GS hep böyle, ittirdiler diye şampiyon oluyorlar, yorumcular da gazlıyor bunları. Biz hakettik ama elimizden alındı.Mesele ne mhy idi ne beraberlik yeter rahatlığıydı. Gs top oynamıyordu arkadaşlar. Kaç maçtır mertens zaha vs şov yapmasa gs puan alamayacaktı zaten. İstatistikler ortada. Bu maçta fizik kalitesi iyi takıma karşı uzun zamandır ilk sınavınızı verdiniz ve sonuç ortada
50 metreye mi takıldın neyse ya haklısınEvet. 50 metre'nin umut vaat etmeyle ne ilgisi var ya hu : ))
Takım hızla çıkarken faul yaparsan sarı kart alırsın bu kadar basit.
Milyonuncu kez diyorum pozisyonda faul var diyorsan sarı doğru. Yok diyorsan yanlış. Benim gördüğüm faul yok.
Düzeltiyorum direk kırmızı olması gerekirdi. Başka türlü aynı dili konuşamayacağız : ))
Yenileyelim o zaman mesajı, yenebilir Konya. Mental olarak fena durumda değil.@Count Alucard konyada atmosfer nasıl yenebilecek misiniz Gs'yi takımı güzel motive et ustam
ANÇ kırk yılın başı doğru iş yapacaktı. Onu da yapamadı.Bu kadar basit aslında pozisyon.
Hak ettiğini geçte olsa alacak. Beşiktaş'ta izlemeyi çok isterdim.
sizin yaptığınızın aynısını yapıcaaz ben neyse onu söylüyorum.Bundan sonra şampiyonluk için her yol mübah.Fenerbahçeli çocuklarda mutlu uyuyacak.
O nasıl güzl bir pp yav.. Çok kıskandım.Araya karışıp Fener galibiyetini kutladık. Haftaya da GS şampiyonluğunu kutlayacağız
Bu mantıkla 2016-2018 BJK türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük takımı![]()