Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çorum helal olsun yarı finale çıktı. Bu sene acayip iyi oynadık. Eğer superlige çıkarsalar hem forma hem de kombine alırım. İcardi'yi Çorum da hayal ediyorum.

Aynı yazdım işte yukarıda. Oyuncular oynuyor. kaloriferci İsmail gibi bu sene ismaile bu kadar puan toplatan İsmail'in teknik bilgisi taktik bilgisi değil dzeko tadic bats vesaire
UEFA da terimi yukarıya çeken Hagi Bülent ve diğerleri isim yazmayalım.

Oyuncularla UEFA kupası mı alınır?

Alınmaz ama hoca faktörü minumum düzeyde denebilir. Feneri bu sene hoca değil kişisel oyuncu performansı taşıdı diyebilirsin. Messi ve Arjantin milli takımı örneği.

UEFA kupası ile 2. ile 3.'nün arasında 32 puan fark olan ligi kıyaslayamam ki.

Aynı yazdım işte yukarıda. Oyuncular oynuyor. kaloriferci İsmail gibi bu sene ismaile bu kadar puan toplatan İsmail'in teknik bilgisi taktik bilgisi değil dzeko tadic bats vesaire
UEFA da terimi yukarıya çeken Hagi Bülent ve diğerleri isim yazmayalım.

Oyuncular kafalarına göre mi oynuyor, hadi çıkıp şu taktikle oynayalım mı diyorlar yani? Anlıyorum.

Ciddi ciddi bu sezonki lig ile 2000 UEFA'sını mı kıyaslıyorsunuz? Bats takımı taşıyormuş, taşıdığı rakip de Konyaspor, Karagümrük, Samsunspor. Şunlara karşı da Dzeko Tadic takımı sırtlamıyorsa zaten kepenk kapatın.

Arsenal ile Ankaragücü'nü mü kıyaslayalım şimdi?

UEFA kupası ile 2. ile 3.'nün arasında 32 puan fark olan ligi kıyaslayamam ki.

Oyuncular kafalarına göre mi oynuyor, hadi çıkıp şu taktikle oynayalım mı diyorlar yani? Anlıyorum.

Ciddi ciddi bu sezonki lig ile 2000 UEFA'sını mı kıyaslıyorsunuz? Bats takımı taşıyormuş, taşıdığı rakip de Konyaspor, Karagümrük, Samsunspor. Şunlara karşı da Dzeko Tadic takımı sırtlamıyorsa zaten kepenk kapatın.

Arsenal ile Ankaragücü'nü mü kıyaslayalım şimdi?
Jj ve Iso'nun sonuclari ayni. Avrupa desen benzer. 2 hocanin elindeki kadroya bakarsan sonuc kendini belli ediyor. Jj'ye bayildigim icin soylemiyorum ama hoca etkisi kendini belli ediyor. Hatta Jj avrupada daha başarılı.

Jj ve Iso'nun sonuclari ayni. Avrupa desen benzer. 2 hocanin elindeki kadroya bakarsan sonuc kendini belli ediyor. Jj'ye bayildigim icin soylemiyorum ama hoca etkisi kendini belli ediyor.

Tamam da süper lig için oyuncuların takımı taşıması normal. UEFA gibi bir platformda normal mi? Süper lig ile Avrupa'nın zorluğu aynı değil.

Tamam da süper lig için oyuncuların takımı taşıması normal. UEFA gibi bir platformda normal mi? Süper lig ile Avrupa'nın zorluğu aynı değil.
Tamam işte Jj o kadroyla Uefa Avrupa liginde son 16 oynadi. Iso bu kadroyla çeyrek finalde elendi. 2 hoca arasindaki fark sadece kadro kalitesiydi.

2 kadro arasinda bana gore ciddi maaş farkı var. Birinde hocanın etkisi daha büyük demek ki .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık