Şu zamanda etkileşim baya önemli. Sırf bu yüzden global hesaplar her fırsatta bizim kulüplerle ilgili bir şeyler paylaşıyorlar.yurtdısındaki takım için ne faydası var?
Kaçak yayın = kaçak çay = kaçak telefon..Kaçak yayının tadı başka. @Arthur Morgan
30 milyon o kadar büyük bir rakam ki Fener ve Galatasaray bu ekonomide bile en çok kar yapan 20-30 kulüp arasında oluyor...yurtdısındaki takım için ne faydası var?
Kaçak yayın = kaçak çay = kaçak telefon..![]()
O kısmıda var tabi.Haftada bir Bay paylaşsa ayda 200k+ fav demek oluyor..Şu zamanda etkileşim baya önemli. Sırf bu yüzden global hesaplar her fırsatta bizim kulüplerle ilgili bir şeyler paylaşıyorlar.
Crackli spotify olduğunu yeni öğrendim.Torrent oyun, crackli Spotify, korsan film derken hayatı beleşe yaşadıımı fark ettim.
şimdi galatasaray ın finansallarına baktım da özsermayesi yani varlık- borç = borç’muş. bist’te özsermayesi eksi olan şirket ilk defa gördüm hattaKaçak yayın = kaçak çay = kaçak telefon..
30 milyon o kadar büyük bir rakam ki Fener ve Galatasaray bu ekonomide bile en çok kar yapan 20-30 kulüp arasında oluyor...
Bist ney ? Anlamadım.şimdi galatasaray ın finansallarına baktım da özsermayesi yani varlık- borç = borç’muş. bist’te özsermayesi eksi olan şirket ilk defa gördüm hatta![]()
gelir = net gelir demek değil. istediğin kadar gelir elde et net olarak zarar ediyor olabilirsin . zaten 2015-16 haberi bu. suanda hepsi zarar ediyor.Bist ney ? Anlamadım.
Ben bunun yalancısıyım.Her sene böyle haberler çıkıyor.
İşte dünyanın en zengin kulüpleri Süper Lig den 2 takım var
İşte dünyanın en zengin kulüpleri Süper Lig den 2 takım varbeinsports.com.tr