Fatih terim dönemini mi söylüyorsun ?Lazio Marsilya Lokomotiv öyle random isimli takımlar değil he. xd
Fatih terim dönemini mi söylüyorsun ?Lazio Marsilya Lokomotiv öyle random isimli takımlar değil he. xd
Yav ben Fatih Terim gruptan çıktığında, hidalgo ve timsah muhabet ediyorlardı 2.likten daha büyük bir başarı mı diye. Orada çok daha büyük başarıdır tırt liginin ikinciliğinden demiştim şimdi mikrofon gelmiş ne anlatıyor bana xDGitmeyin la konudan. Ülkede zaten farklı fikirlere saygı duyan azınlıkta kaldı. Burda bari bunu başaralım.
Hakemlerin bile hemfikir olmadıkları ayrıştıkları birçok pozisyon oluyor. Kaldı ki biz bunun eğitimi almadık ve detaylara hakim değiliz. Çoğunlukla duygularımızı karıştırıyoruz değerlendirmede. Birbirinizin fikrini değiştirmek yerine herkes fikrini söylese ve birbirimizin fikirlerine katılmasak bile saygı duysak ortada bir sorun kalmayacak. Olaylar ve pozisyonlar yüzünden birbirinizi ikna etmeye çalışmak yorucu oluyor birde bunu yazışarak yapıyoruz sözlü olsa nispeten daha iyi. Yoruluncada sinirler geriliyor hele birde maçtan sonra olunca çok daha sıkıntı.
Ağlaklar şikayet eder yakında bekliyorum.@Sir Crocodile "beni banlayın" diye yazmasa da olur![]()
Bu futbol sohbette neden bu kadar toxicleşiliyor yav iki gırgır şamataya alınmayalım. Zaten futbolun tadı da bu. Hayat mayat meselesine dönüyor gereksizce :d
Ben yıl boyu sadece bizim mağlubiyet ve beraberlikleri atıp şu kadar maç demelerini hatırlıyorum kötü hatırlanır her zaman. Bir ara akil insan rplerini hatırlıyorum ama. xdYav ben Fatih Terim gruptan çıktığında, hidalgo ve timsah muhabet ediyorlardı 2.likten daha büyük bir başarı mı diye. Orada çok daha büyük başarıdır tırt liginin ikinciliğinden demiştim şimdi mikrofon gelmiş ne anlatıyor bana xD
Ortada tartışacak bir lig yok, yani şu ligi izleyip de midesi bulanmayan var mı ? Gsliler hariç yoktur galiba
Bari kimin ne dediğini hatırla @mmmikrofon
Mağlubiyetlerinde ne dememi bekliyordun ? Ne kadar saçma şeyler yazdığının farkında değilsin galiba.Ben yıl boyu sadece bizim mağlubiyet ve beraberlikleri atıp şu kadar maç demelerini hatırlıyorum kötü hatırlanır her zaman. Bir ara akil insan rplerini hatırlıyorum ama. xd
2. maç yenildiğiniz Union ve ilk maç yenildiğiniz Olympiakos'un toplam değeri 2 maçta 4 puan aldığımız Manu'nun 4/1'i bazıları kendilerini yine avutuyor. Bende huniyi taktım hadi kapışalım timsah xddDeplasmanda 3 atıp eledigimiz Union'un değeri 87.5 M Euro.
Şimdi oynadığımız Olympiakos'un değeri 110 M.
GS'ye 3 eksikle 4 tane çakıp gönderen Kopenhag'ın değeri 84 M.
Bazıları yine kendini avutuyor...![]()
Kahkaha attım mesajı görünce, atak geçiriyorsun sandım kralKardeşim bu konudan kurtulamıyoruz en iyisi kendimizi banlatalım.
Fetöcülerin bu seneki şampiyonluklarını da kutluyorum.
Fetöcü = Gs
Edit:
Çabuk rapor gönderin lütfen![]()
Sen hep bir şeylerden şikayetçisinAğlaklar şikayet eder yakında bekliyorum.![]()