Tırt liginde sizi kollamasalar konferans ligi gibi bir mağlubiyet serisi de orada yapardınız. O ligde 4 mağlubiyet almak büyük başarı. xdTırt ligi konusu diye konu talep ediyorum.
Tırt liginin konusu ayrı olmalı.
Tırt liginde sizi kollamasalar konferans ligi gibi bir mağlubiyet serisi de orada yapardınız. O ligde 4 mağlubiyet almak büyük başarı. xdTırt ligi konusu diye konu talep ediyorum.
Tırt liginin konusu ayrı olmalı.
Konfreans ligi mağlubiyet serisi mi laksjdalsdjaslkdjas ldkajs dajhgahlkajksdjasdasdTırt liginde sizi kollamasalar konferans ligi gibi bir mağlubiyet serisi de orada yapardınız. O ligde 4 mağlubiyet almak büyük başarı. xd
Son iki maçtır yeniliyorsunuz kardeşim tatlı uykundan uyandırmak istemezdim ama. xdKonfreans ligi mağlubiyet serisi mi laksjdalsdjaslkdjas ldkajs dajhgahlkajksdjasdasd
Bir kere daha takılırlarsa iş biter zaten de diğer takımlar pek ümit vermiyor.Fenerin konferans liginden elenmemesi daha iyi olur ilk maçta 3 2 geriye düşmeleri iyi oldu, ikinci maçı kazanmak için sağlam efor harcıcaklar bence oly'i elicekler yarı finalde iki tane Aston Villa maçı çok iyi olur işimize gelir.
Son iki maçtır yeniliyorsunuz kardeşim tatlı uykundan uyandırmak istemezdim ama. xd
Hayır Perşembe serinin üçüncü mağlubiyetini alırsanız kendini başarılı görüyor olacak mısın merak ettiğimden soruyorum.Sen bu yazdıklarında bir problem görmüyor musun mantık olarak merak ettiğimden soruyorum ?
Hangi gruptan çıktın ?Hayır Perşembe serinin üçüncü mağlubiyetini alırsanız kendini başarılı görüyor olacak mısın merak ettiğimden soruyorum.
GS'nin mağlubiyet ve beraberliklerini atıp eğleniyordun bir ara burada o süreçte bizimde gruptan çıkmışlığımız olmuştu ama bu seni durdurmuyordu mağlubiyet serisi mağlubiyet serisidir. xd
Lazio Marsilya Lokomotiv öyle random isimli takımlar değil he. xdHangi gruptan çıktın ?