Sevdiceğine destek olmak için oynamıştır, klip falandır. Kafası yerinde olsun da ne yapıyorsa yapsın.İcardi'nin klip ne la öyle, çılgın adam. Mezhep Konya Ovası.![]()
Sevdiceğine destek olmak için oynamıştır, klip falandır. Kafası yerinde olsun da ne yapıyorsa yapsın.İcardi'nin klip ne la öyle, çılgın adam. Mezhep Konya Ovası.![]()
On milyonu kendisi öderse neden olmasın
Bir de koşmaya devam ediyor. Ne düşünüyordu acaba o sırdaNapıyorsun evladım milletin gözü senin üstünde gol atacaksın yumruk değil
Hocam takımdan bağımsız kaybeden bir büyük görmek mutlu ediyor sanki seni.liverpool, derbide everton karşısında 2-0 geride ve maçı kaybederlerse eğer şampiyon olmaları mucizelere kalacak.
![]()
Döndüler döndülerliverpool, derbide everton karşısında 2-0 geride ve maçı kaybederlerse eğer şampiyon olmaları mucizelere kalacak.
![]()
büyüklerle derdim yok. sevmediğim kulüpler var ve kaybettiklerini görmek keyif veriyor.Hocam takımdan bağımsız kaybeden bir büyük görmek mutlu ediyor sanki seni.
Atıyorum Liverpool şampiyon mu oldu "Olsun City kaybetti" deyip sevinirsin gibi sanki.
Real şampiyon olsa, "Zaten Barçayı da pek sevmezdim" vs.
Maşallah hayat sana güzel valla![]()
Çok şükür diyelim.büyüklerle derdim yok. sevmediğim kulüpler var ve kaybettiklerini görmek keyif veriyor.
liverpool'u sevmem ve kaybettiğini görmekten hoşlanırım ama misal, manu'yu daha çok sevmem. iki takım karşılaşsa manu'nun kaybetmesini isterim. arsenal, city ve chelsea ile bir derdim yok. tottenham büyük kulüp değil, konu dışı o.
tıpkı real-barca eşleşmesinde olduğu gibi. ikisini de sevmem ama real'i daha çok sevmem. real'i yenen takım ne güzel takımdır. futbola dair görüşlerimden biri de bu mesela. salah'ın sakatlanıp çıktığı real-liverpool şl final maçınca liverpool'u destekliyordum. real'in başarılı olmasından pek hoşlanmıyorum.
lazio ve juventus'u da sevmem hakeza ama inter, milan, roma, bayern, psg, dortmud... diğer hiçbir büyük takımla derdim yok. atletico ile de bir derdim yok ama simeone'nin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.
hee hayatım güzel mi? genel olarak evet. umarım sizlerin hayatı da güzeldir![]()