Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Count Alucard @Nebukadnezar @Tiksav Lee

Tam bir şeytan. Bu yüzden laf yapmadılar. Çebi dönemi tüm transferleri öven adam, hedefsiz sezonda Muçi ve Musrati'ye laf yapıyor sürekli. Haber alamamak baya canını sıkmış bunun.

Tam bir soytarı bu engeli basmıştım buna da twitterım kapandı.
Geçelim hocam Fenerin işi bitti zaten bize de gerek yok

Son düzenleme:
Bunlar nasıl savunma müdahaleleri yav Premier lig futbolun nbayi gibi geliyor bana son senelerde. @kaos
yerinde bir tespit. aynen öyle oldu ki amaçları da bence bu. şov sergiliyorlar.
özellikle 3-4 senedir tempo ve taktik disiplinin futbolun en önemli olayı haline gelmesiyle herkes, topun oyunda kalma süresini ve oyunun akmasını istiyor pl'de. bunlar güzel şeyler evet ama bunun götürüsü olarak temaslı oyun, sertlik ve faul sayısı inanılmaz azaldı. bir mücadele var sahada ama ağızda kekremsi bir tat bırakıyor maçlar.

oyunun pozitif yanlarına odaklanalım, insanları eğlendirelim derken işin özündeki mücadele ruhu öldü. adım kadar eminim ki pl yönetimi de takımlardan sert oynamamalarını, oyunu faulle durdurmamalarını ve katı defans yapmamalarını istiyor.

yine maç izliyorum ama özellikle son iki senedir daha az pl maçı izliyorum. leverkusen maçları dışında west ham maçı izlemedim yaklaşık 3 aydır.

Son düzenleme:
Necip kötü stoper değil. Mükemmel de değil ama çoğu teknik direktörün seveceği, yırtınacak topçu. Her kadroda bir Necip Uysal olmalı. Onun dışında bizim stoperlerin hepsini ANÇ aldığı için normal yani. :D
Biz de uzun süre Hüseyin Türkmen için bu yanılsamayı yaşadık :D Yeni stoperler geliyordu ama gene bu oynuyordu. Bi süre sonra o da kendini Ramos sanmaya başlamıştı ama neyse ki Necip'in böyle huyları yok. Fakat stoper olmaz. En sıkıntılı adamı kendi kalenin önüne koymak mahalle maçlarında yapılır. Maça sonradan girip orta sahada sertlik katmaya tamamım ama kazma topçu en çok senin kendi kalenden uzak durmalı benim fikrime göre. Ha kulüpte olmalı bence de olmalı o ayrı

Necip stoper değil.
Necip mecburiyetten sağ bek yapılmış, sonra yine mecburiyetten stopere evrilmiş dönemin Türk Gattusosu olacakken ortalama bir stoper olmak zorunda kalmış bir gönül yarasıdır.

Her gelenden iyi oluyorsa belki de Necip en iyisidir :D
Kaptanla laf yok.

Biz de uzun süre Hüseyin Türkmen için bu yanılsamayı yaşadık :D Yeni stoperler geliyordu ama gene bu oynuyordu. Bi süre sonra o da kendini Ramos sanmaya başlamıştı ama neyse ki Necip'in böyle huyları yok. Fakat stoper olmaz. En sıkıntılı adamı kendi kalenin önüne koymak mahalle maçlarında yapılır. Maça sonradan girip orta sahada sertlik katmaya tamamım ama kazma topçu en çok senin kendi kalenden uzak durmalı benim fikrime göre. Ha kulüpte olmalı bence de olmalı o ayrı
Kaptan ile HT4'ü bir tutmayalım lütfen. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık