Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş td olarak İlhan Palut'u ikna edebilse çok iyi olur. Sözleşmsi sene sonu bitiyor. Süper lige yeni çıkmış Çaykur Rizesporu 5. sıraya getirdi. Geçen sene Konyasporu 8. ondan önce de 3. yaptı. Kendisini çok başarılı buuyorum.
İsmail Kartal Konyasporda 24 maçta 1.38 puan ortlaması yakalarken ondan sonra gelen İlhan Palut 81 maçta 1.64 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş td olarak İlhan Palut'u ikna edebilse çok iyi olur. Sözleşmsi sene sonu bitiyor. Süper lige yeni çıkmış Çaykur Rizesporu 5. sıraya getirdi. Geçen sene Konyasporu 8. ondan önce de 3. yaptı. Kendisini çok başarılı buuyorum.
İsmail Kartal Konyasporda 24 maçta 1.38 puan ortlaması yakalarken ondan sonra gelen İlhan Palut 81 maçta 1.64 puan ortalaması yakaladı.
Çağdaş Atan, İlhan Palut, Fatih Tekke, TR'ye gelirse Nuri Şahin 4 büyüklere göz kırpan hocalar.

Süper Lig'de iş yaparsa Arda Turan da bunlara eklenir. Okan Buruk sonrası en güçlü aday konumuna gelir ama şuan yeterli değil.

Emre Belözoğlu düşüşte. Taraftarla da arası açık. Yerini Volkan Demirel aldı artık.

Selçuk İnan'dan olmayacak gibi duruyor şimdilik.

İleride şöyle bir şey görebiliriz.

Çağdaş Atan - BJK
Arda - GS
Volkan - FB
Fatih Tekke - TS

Kastım sözcülük vs değil. Anadolu kulüplerinin büyük bölümünün normalde Ali Koçla hareket edeceğini düşünüyorum.

Emir büyük yerden gelirse farklı mesele. O zaman büyük küçük hepsi büyük oranda oraya yöneliyor.

Sence kimi seçerler?
Mevcutta 3 aday var sanırım. Ben Server Yardımcı olur diye tahmin ediyorum çünkü düzenin adamı. 2008den beri 5 farklı başkanın yönetimde görev almış. Şöyle söyleyeyim 2008den beri görev alan başkan sayısı 6. :D sadece ekşinin yönetimde yok onda da UEFAnın yönetim kurulundaymış. :D

Herkesle arası iyidir bunun, ciddi oy alır diye düşünüyorum. Ama bakalım daha adaylar netleşmedi.

Yönetim İlhan Palut ismine uzak sanırım. Ben çok beğeniyorum hocayı ama bu dönem gelirse çok yıpranır. Eğer gerçekten kaliteli bir isim gelirse takımın başına, yardımcı olarak İlhan hoca gelmeşi

Çağdaş Atan, İlhan Palut, Fatih Tekke, TR'ye gelirse Nuri Şahin 4 büyüklere göz kırpan hocalar.

Süper Lig'de iş yaparsa Arda Turan da bunlara eklenir. Okan Buruk sonrası en güçlü aday konumuna gelir ama şuan yeterli değil.

Emre Belözoğlu düşüşte. Taraftarla da arası açık. Yerini Volkan Demirel aldı artık.

Selçuk İnan'dan olmayacak gibi duruyor şimdilik.

İleride şöyle bir şey görebiliriz.

Çağdaş Atan - BJK
Arda - GS
Volkan - FB
Fatih Tekke - TS
Çağdaş hoca inat. Kendini geliştirmiyor, çeşitlendirmiyor. Belli bir oyun anlayışı var ve kesinlikle dışına çıkmıyor. Takım 4-5 yese de çıkmıyor. Fatih Tekke şu anlık güzel bir oyun oynatıyor. Fena değil. Önü açık. Emre kendini dramalardan kurtaramadığı için odaklayamıyor. Volkan Demirel iyi insan ama o kadar da iyi hoca değil şu anlık. Tabi gelişime açık, potansiyeli var. Arda ise dediğin gibi Süper lig görmeli, sonra bakarız.

Saydığın hocalardan Nuri Şahin biraz kanıtladı kendini ama en bariz gösteren İlhan Palut. Bizim leş yönetime rağmen çok iyi iş yaptı.

Tff başkanı olacak kişinin yıpratılmamış ve temiz biri olması lazım. Ayrıca iş yapacak ve etraftan gelen laflarla yönetimi idare etmeyecek ahlağa da sahip olması lazım. Mansur yavaş modeli gibi yani. Her dönem tff de olup bok gibi yönetilen yıllar boyu bir kelime söylemeyen servet yardımcı hala orada durmayı geç bir de aday oluyor şaka gibi. Hacıosmanoğlu adil olur olmaz bilmem ama hem tarafı alenen belli hem de o makama yakışacak bir profil asla değil. Büyükekşi muhtemelen atamayla gelmiş biri. Gitme kararını bile kendi verecek çapta bir adam değil. O diğer adam kim bilmiyorum belki hepsinden iyidir belki hepsinden kötüdür.
Diğer adaylardan net daha iyi Hacıosmanoğlu. En ideal aday demiyorum bak mevcut adaylar arasında en iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık