Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya bir süredir doğru düzgün maç izlemiyordum. Topraktepeball için ikinci yarı maçı izledim. Oyun iyi miydi? Kesinlikle hayır ama oyuncular istekliydi. Bu önemli. Tabi iyi değildi desem de öyle kötü bir oyun yoktu. Takımı düşünürken as kalecisi yok. İki sol beki olmayan üçüncüsü de maç içinde sakatlanınca sağ stoperini sol bek oynatman zorunda kalmış bir takım vardı.

Muci iyiydi. Ox sakatlıktan düzgün dönmüş. Seneye gitmeyecekse mecburen değerlendireceğiz rotasyonda. Demir Ege de 5 dakika oynamış olsa da yaptığı aksiyonlarla ben seneye daha çok oynayacağım dedirtti. Hele mevcuttaki yabancı yüklerden çıkamazsak elimizde patlayacak yabancı kuralı yüzünden oyuncu alamayacağımız için rahatlatacak.

Erhanın da henüz ayağının titremesi geçmemiş. Doğru yeri tutuyor ama top aldıktan sonra o yapması gerekeni yapamıyor. Akademi takımlarında böyle değildi. Tabi 16 yaşında henüz. Daha çocuk.

• Like
Tepkiler: Vvv
Şuan kulüpler üzerine Ali Koç epey etkili. Fenerin "de" istemediği biri seçilmez.

Zaten genelde birlikte seçip sonra birlikte istemezük diyorlar. Sadece çeşitli sebeplerle üslupları farklı oluyor
Ali Koç o kadar da etkili değil, bütün takımlar Ekşiden rahatsız Beşiktaş kendi dertleriyle uğraşıyor sezon başından beri. Zaten sezonun yarısı Çebi faciasıyla geçti o yüzden öncü olabilecek tek büyük kulüp Fenerbahçeydi.

Ali Koç o kadar da etkili değil, bütün takımlar Ekşiden rahatsız Beşiktaş kendi dertleriyle uğraşıyor sezon başından beri. Zaten sezonun yarısı Çebi faciasıyla geçti o yüzden öncü olabilecek tek büyük kulüp Fenerbahçeydi.
Kastım sözcülük vs değil. Anadolu kulüplerinin büyük bölümünün normalde Ali Koçla hareket edeceğini düşünüyorum.

Emir büyük yerden gelirse farklı mesele. O zaman büyük küçük hepsi büyük oranda oraya yöneliyor.

Sence kimi seçerler?

Tff başkanı olacak kişinin yıpratılmamış ve temiz biri olması lazım. Ayrıca iş yapacak ve etraftan gelen laflarla yönetimi idare etmeyecek ahlağa da sahip olması lazım. Mansur yavaş modeli gibi yani. Her dönem tff de olup bok gibi yönetilen yıllar boyu bir kelime söylemeyen servet yardımcı hala orada durmayı geç bir de aday oluyor şaka gibi. Hacıosmanoğlu adil olur olmaz bilmem ama hem tarafı alenen belli hem de o makama yakışacak bir profil asla değil. Büyükekşi muhtemelen atamayla gelmiş biri. Gitme kararını bile kendi verecek çapta bir adam değil. O diğer adam kim bilmiyorum belki hepsinden iyidir belki hepsinden kötüdür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık