Baya bir süredir doğru düzgün maç izlemiyordum. Topraktepeball için ikinci yarı maçı izledim. Oyun iyi miydi? Kesinlikle hayır ama oyuncular istekliydi. Bu önemli. Tabi iyi değildi desem de öyle kötü bir oyun yoktu. Takımı düşünürken as kalecisi yok. İki sol beki olmayan üçüncüsü de maç içinde sakatlanınca sağ stoperini sol bek oynatman zorunda kalmış bir takım vardı.
Muci iyiydi. Ox sakatlıktan düzgün dönmüş. Seneye gitmeyecekse mecburen değerlendireceğiz rotasyonda. Demir Ege de 5 dakika oynamış olsa da yaptığı aksiyonlarla ben seneye daha çok oynayacağım dedirtti. Hele mevcuttaki yabancı yüklerden çıkamazsak elimizde patlayacak yabancı kuralı yüzünden oyuncu alamayacağımız için rahatlatacak.
Erhanın da henüz ayağının titremesi geçmemiş. Doğru yeri tutuyor ama top aldıktan sonra o yapması gerekeni yapamıyor. Akademi takımlarında böyle değildi. Tabi 16 yaşında henüz. Daha çocuk.