Savunma dörtlüsü hiç güven vermiyor. Bu dörtlü harici kadro çok iyi.Arda ilk 11'de
Merih ve Cenk dışında iyi kadro. Kenan ve Can uzun ikinci yarı Arda-Kerem yerine girerler.
Form durumu olarak İsmail, Salih'ten önde ama hazırlık maçı sonuçta.
Savunma dörtlüsü hiç güven vermiyor. Bu dörtlü harici kadro çok iyi.Arda ilk 11'de
Merih ve Cenk dışında iyi kadro. Kenan ve Can uzun ikinci yarı Arda-Kerem yerine girerler.
Form durumu olarak İsmail, Salih'ten önde ama hazırlık maçı sonuçta.
İsmail Yüksek kesin oynamalıydı diyorsun sanırım. Salih yerine İsmail de alınabilirdi.sonuçta bu bir hazırlık maçı, avusturya ne kadar motive olacak bu da önemli ama avusturya gibi bir takımın karşısına bu kadar yumuşak bir takım çıkarmak ne kadar doğru bilmiyorum. salih dışında koşup mücadele edecek orta alan oyuncusu yok. beklerden sağlam bir katkı gelmezse eğer avusturya dozer gibi geçer tr'nin üstünden.
ayrıca, sahaya 4-2-3-1 dizilip kenan'ı tek forvet oynatmak ne kadar doğru? bunu da yorumlayacağız, tartışacağız.
benim için skor ve oyun pek de önemli değil, sakatlık yaşanmasın ve takım uyumunu yükselsin yeter.
gizli forvet oynama alışkanlığı yok ki tr'nin. ben bildim bileli ya bitirici forvetle oynar türkiye ya da küfredilen, ayaksız denilen forvetlerle.Salih-Hakan-İrfan üçü merkezde Arda gizli forvet oynatabilirdi ama sol kanat koymamış.
Oğuz-Aydın-Kerem veya Abdüş ile deneyebilirdi bence. Cengiz sakat olmasa maça göre bu şekilde çıkılabilir bence.
Çünkü zaten orta açmıyoruz. Enes kayboluyor vs.
Normalde merkezde İsmailin yeri garanti zaten.
ismail mi o oyuncu bilmiyorum ama az biraz pas becerisi olan, rakibi ısıran ve orta sahayı kat edebilen fiziksel özellikleri yüksek bir oyuncu şart bu takıma.İsmail Yüksek kesin oynamalıydı diyorsun sanırım. Salih yerine İsmail de alınabilirdi.