Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
03-04 sezonunda 4-2 yenmişlerdi. maçı kazansaydı belki de şampiyon olacaktı ts.

işin kötü tarafı, bu yıkıcı sezonun üstünü bir de 04-05 sezonunda yaşananlar eklendi. sonra da ts taraftarı neden öfkeli diyorlar :)
Mehmet yılmazın gol attığını hatırlıyorum artık ne kadar inanılmaz geldiyse unutmamışım :D Aman hatırlatma canım sıkıldı birden

Mehmet yılmazın gol attığını hatırlıyorum artık ne kadar inanılmaz geldiyse unutmamışım :D Aman hatırlatma canım sıkıldı birden
işin şakası bir yana, o sezonun genelinde hem kadro hem de oyun olarak fb daha iyi olan taraftı. ts son düzlükte atağa çıkıp son 10-15 maçını kazanmıştı ama nefesi yetmemişti. yıkıcı darbe gs'den geldiği için ihale gs'ye kaldı :)

mehmet yılmaz gibi bir eşekle şampiyonluk yarışı veren ziya doğan hocama yazar o sezon ts'nin yarışmacı olabilmesi. kadroda ayman olmamasına rağmen uçurmuştu ts'yi.

işin şakası bir yana, o sezonun genelinde hem kadro hem de oyun olarak fb daha iyi olan taraftı. ts son düzlükte atağa çıkıp son 10-15 maçını kazanmıştı ama nefesi yetmemişti. yıkıcı darbe gs'den geldiği için ihale gs'ye kaldı :)

mehmet yılmaz gibi bir eşekle şampiyonluk yarışı veren ziya doğan hocama yazar o sezon ts'nin yarışmacı olabilmesi. kadroda ayman olmamasına rağmen uçurmuştu ts'yi.
Bizim zaten kadro olarak iyi olduğumuz iki sezon vardı o takımlarla kıyaslarsak. 04-05 sezonunda da iyi bir 11 vardı diyebiliriz. Erdinç yavuz gibi bir kazmaya stoper olmayı öğretmişti Tolga Seyhan. Öyle bir stoper etkisi nadir görülür :D
Ziya hoca ile 12 maç mı ne üst üste kazanmıştık mucize gibi bir şeydi gerçekten.

sonuçta bu bir hazırlık maçı, avusturya ne kadar motive olacak bu da önemli ama avusturya gibi bir takımın karşısına bu kadar yumuşak bir takım çıkarmak ne kadar doğru bilmiyorum. salih dışında koşup mücadele edecek orta alan oyuncusu yok. beklerden sağlam bir katkı gelmezse eğer avusturya dozer gibi geçer tr'nin üstünden.

ayrıca, sahaya 4-2-3-1 dizilip kenan'ı tek forvet oynatmak ne kadar doğru? bunu da yorumlayacağız, tartışacağız.

benim için skor ve oyun pek de önemli değil, sakatlık yaşanmasın ve takım uyumunu yükselsin yeter.

sonuçta bu bir hazırlık maçı, avusturya ne kadar motive olacak bu da önemli ama avusturya gibi bir takımın karşısına bu kadar yumuşak bir takım çıkarmak ne kadar doğru bilmiyorum. salih dışında koşup mücadele edecek orta alan oyuncusu yok. beklerden sağlam bir katkı gelmezse eğer avusturya dozer gibi geçer tr'nin üstünden.

ayrıca, sahaya 4-2-3-1 dizilip kenan'ı tek forvet oynatmak ne kadar doğru? bunu da yorumlayacağız, tartışacağız.

benim için skor ve oyun pek de önemli değil, sakatlık yaşanmasın ve takım uyumunu yükselsin yeter.
Salih-Hakan-İrfan üçü merkezde Arda gizli forvet oynatabilirdi ama sol kanat koymamış.
Oğuz-Aydın-Kerem veya Abdüş ile deneyebilirdi bence. Cengiz sakat olmasa maça göre bu şekilde çıkılabilir bence.
Çünkü zaten orta açmıyoruz. Enes kayboluyor vs.

Normalde merkezde İsmailin yeri garanti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık