bunu daha önce de dile getirdim:@kaos kusura bakma gözümü Tiner bürümüş. Unutmuşum seni.

herhangi bir türk futbol takımımın taraftarı olmadığım için yorumlarım farklı bir perspektiften algılanıyor olabilir ama varsa bir elitliğim, futbolu kimliğimi tanımlayan bir unsur olarak değil de bir eğlence aracı olarak görüyor olmam olabilir. hatırlar mısınız bilmem ama 1-2 ay önce arsenal bize 6 attı, istese bir 6 tane daha atabilirdi. maç bitti, eğlenemediğimi düşündüm ve arkadaşlarımla 101 oynamaya gittim.
adaletin olmadığını, güçlülerin kollandığını ve sistemin çürük olduğunu kabul ederek izliyorum ben bu sporu ve maç bittikten sonra olay biter benim için. skor bellidir, hakem kararları ortadadır ve hiçbir şey değiştirilemez. bu yüzden de son düdükten sonra yaşananlar hakkında, çok büyük bir olay olmadığı sürece ne bir şey düşünürüm ne de hissederim.
hem ayrıca, ben de az sallamadım takımlara. tahminimce, ban sebebi olduğundan yazıya döken olmasa da az küfür yememişimdir bu konu başlığında yazdıklarım yüzünden
Son düzenleme: