Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Real Madrid Wirtz'i Arda+para şeklinde istemiş deniyor. Şuan çok iyi durumda gerçekten. Arda kalsın ama bunun gelmesini isterim gerçekten.

Leverkusen Wirtz dahil bir çok iyi oyuncusunu tutamayacak takımda bence bu sezondan sonra. Xabi Alonso'nun da gideceğini düşünüyorum büyük bir takıma. Tuchel denen garabetten kurtulup iyi transfer dönemi geçirirse Münih yine sezonu domine eder bence.

Arda bu yüzden gitsin istemem. Xabi Alonso gitmezse ve bir sezon daha kalırsa Arda gitsin isterim ama. Xabi Alonso çok kritik noktada Leverkusen için. Giderse Leverkusen'de onun yapabildiği başka bir teknik direktör yapamaz gibi geliyor.

Livakovic olayın ardından ayrılmak istemiş, Ahmet Selim Kul'un haberi bu şekildeydi. Maçtan sonra galibiyet pozunda Livakovic yoktu diye hatırlıyorum. Sayılacak benzer bir sürü şey var ifadelerle desteklenecek. Yani şu olayda bile ne medya ne sosyal medya trolleri sayesinde mağdur değil suçlu olduk.

Geçen gün Ersin düzenin ve tartışmalı pozisyonların paylaşımlarını atmıştım buraya. Millet dalga geçiyor ben de açıkçası fenerin çekileceğine tabi ki inanmıyorum ama bunu yapmaları haklı ve şerefli bir davranış olurdu. Bu olay ne ilk ne de son. Senelerdir takıma yapmadıkları kalmadı neredeyse. Şike iftirası mı dersin, otobüsünü kurşunlamamı? 2014den beri takım neden şampiyon olamıyor? En iyi oyuncuları neredeyse bedavaya şike sonrası takımdan gidiyor. Tabi bunları yazınca ne olmuş ki yine Fener mağdur olmuş vs diye tepki alıyorsun. O yüzden çok da bir şey yazmaya gerek yok aslında.

Livakovic olayın ardından ayrılmak istemiş, Ahmet Selim Kul'un haberi bu şekildeydi. Maçtan sonra galibiyet pozunda Livakovic yoktu diye hatırlıyorum. Sayılacak benzer bir sürü şey var ifadelerle desteklenecek. Yani şu olayda bile ne medya ne sosyal medya trolleri sayesinde mağdur değil suçlu olduk.

Ama bizim damarımız var ama bizim damarımıza basıldı diye diye olayı normalleştirdiler maalesef. Damarınızı seveyim sanki tek damar sizde var diğer 19 takım taraftarında yok.

Otobüs kurşunlanma olayından sonra da oyuncular tek tek ayrılmıştı takımdan. Bu olaydan sonra da ayrılanlar olacaktır normal.

Geçen gün Ersin düzenin ve tartışmalı pozisyonların paylaşımlarını atmıştım buraya. Millet dalga geçiyor ben de açıkçası fenerin çekileceğine tabi ki inanmıyorum ama bunu yapmaları haklı ve şerefli bir davranış olurdu. Bu olay ne ilk ne de son. Senelerdir takıma yapmadıkları kalmadı neredeyse. Şike iftirası mı dersin, otobüsünü kurşunlamamı? 2014den beri takım neden şampiyon olamıyor? En iyi oyuncuları neredeyse bedavaya şike sonrası takımdan gidiyor. Tabi bunları yazınca ne olmuş ki yine Fener mağdur olmuş vs diye tepki alıyorsun. O yüzden çok da bir şey yazmaya gerek yok aslında.
Kuyt da bu sebepten gitti. Kendisi durmak istese de eşi durmak istemedi. Bizim de şampiyonluk gitti. Sonra şöyle böyle. Her dalda hem lig hem avrupa da zirveye oynayan tek takımız hatta eu içinde sayılı takımlardanız muhatap olduğumuz tiplere ve mevzulara bak...

Herif ayar etmeye devam ediyor. Ulan Can Uzun oynadı mı u21de hiç? U19da bile oynamamış Can. Hakeza Arda Güler de U18de 19da 21de oynamadı.

Yaklaşıma bak ya. Acayip sinirleniyorum. Konuşmasa bir şey söylemese sakinleşeceğim ama yok çıkıp saçma saçma açıklamalar yapıp iyice batıyor. Yani nedir Arap ligi Hollanda liginden daha mı üst seviye de Ahmetcanı kestin?

Kusura bakma Montella ama sen daha Kenan Juvede toplam 30 dakika bile oynamamışken forma verdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık