Cesaret edemezler çünkü büyük gelir kaybederler göze alamaz Ali Koç.Fenerin bu tavrından sonra TFF, Fenerli hiçbir oyuncuya ceza vermeye cesaret edemez.
Cesaret edemezler çünkü büyük gelir kaybederler göze alamaz Ali Koç.Fenerin bu tavrından sonra TFF, Fenerli hiçbir oyuncuya ceza vermeye cesaret edemez.
Verdikleri zararlar hayvan gibi. Sadece sahaya girmek değil. Hala tslilerin laf edebilmesi ilginç gerçekten. Futbolcuların kavgaya karışması gayet doğaldı. Sadece kendilerini savunsalar daha da beter şeyler olabilrdi mesela livaya olanlar ortada. Yara yara geçmek lazımdı. Taraftarı kudurtmuşlar da bilmem ne de. Sanki ts sadece olta hareketine gıcık adamlar maç başından beri maça değil de kavgaya gelir gibi gelmişler. Attıkları şeylerin haddi hesabı yok.Yaşananlar ortada
![]()
ÖZEL | Trabzonspor - Fenerbahçe maçının soyunma odasında neler yaşandı?
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve büyük olaylara sahne olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının perde arkasında yaşananları Sercan Hamzaoğlu yazdı. Hamzaoğlu, maçın bitimiyle beraber soyunma odasında yaşananları aktardı.kontraspor.com
Sırıkla atlama antrenmanı yapan milli sporcuyu karalamak sana yakışıyor mu dostum?
O değil de ben böyle bir olayı ilk defa görüyorum. Onu silah olarak kullanmak nereden aklına geldi be adam
Olaylar rezalet Trabzonspor caydırıcı ve ciddi bir ceza alması lazım, tahrik çok var ortada ama sırf tahrikten dolayı girip milleti dövemezsin.Futbolcuların kavgaya karışması gayet
Bunlar normalde direk söküyordu ama ekip çalışması gerekiyor onun için. Sanırım arkadaş acelesi olduğu için bununla yetinmişO değil de ben böyle bir olayı ilk defa görüyorum. Onu silah olarak kullanmak nereden aklına geldi be adam
Hadi bakalım ne olur çeksinler ligten. Çok komik olur.Sevkler var ya bugün "Bak çekiliriz haa" diyor mealen.
Soyunma odası kapısı taraftarın atladığı tarafta değildi yalnız. Maç boyunca ve maç bittikten sonra da tribüne dönüp tahrik etmedi mi futbolcular ? İlk atlayana güvenlik çökmüşken futbolcularınız saldırınca diğerlerinin kayış koptu zaten. Bizimkiler haksız ama sizinkiler masum değil. Takım halinde besbelli antrenmanlarda olta hareketi çalışmışlar bu da mı provokasyona geldiklerine işaret değil ?Verdikleri zararlar hayvan gibi. Sadece sahaya girmek değil. Hala tslilerin laf edebilmesi ilginç gerçekten. Futbolcuların kavgaya karışması gayet doğaldı. Sadece kendilerini savunsalar daha da beter şeyler olabilrdi mesela livaya olanlar ortada. Yara yara geçmek lazımdı. Taraftarı kudurtmuşlar da bilmem ne de. Sanki ts sadece olta hareketine gıcık adamlar maç başından beri maça değil de kavgaya gelir gibi gelmişler. Attıkları şeylerin haddi hesabı yok.
Bak liva kaçtı adam neler yaşadı? Ortada güvenlik yok bir şey yok. Nereye kaçması? Hadi kaçtın bak attığım haberde soyunma odasına giderken neler olmuş? Normalde yapılması gereken ne yapıldı maçta da biz normali konuşalım?Olaylar rezalet Trabzonspor caydırıcı ve ciddi bir ceza alması lazım, tahrik çok var ortada ama sırf tahrikten dolayı girip milleti dövemezsin.
Ama şu dediğine katılmıyorum, dümdüz kaçmak yerine durup adamlarla dövüşürsen bunun da sonuçları olacaktır. Drogba sırtını duvara yaslasa 30bin bjkli indirirdionun yerine kaçıp gitti adam mesela.
Bir de kendini korumak ve yerdeki adamın kafasını tekmelemek,saldırmak çok farklı şeyler.