Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyunma odası kapısı taraftarın atladığı tarafta değildi yalnız. Maç boyunca ve maç bittikten sonra da tribüne dönüp tahrik etmedi mi futbolcular ? İlk atlayana güvenlik çökmüşken futbolcularınız saldırınca diğerlerinin kayış koptu zaten. Bizimkiler haksız ama sizinkiler masum değil. Takım halinde besbelli antrenmanlarda olta hareketi çalışmışlar bu da mı provokasyona geldiklerine işaret değil ?
Abi ne provokasyonu ya? Çalışmışlar yazıyorlar bir de. Ya alt tarafı bir hareket yapıyor neyini çalışacak? 10 saat eğitim mi aldı o hareket için gözünü seveyim ya. Maç öncesi öyle görüntü veriyor işte dalgasına. Bu hareketlerin benzeri bize yapılsa ben de gıcık olurum melon gibi. Ama yapılıyor doğal yani bu.

Bak liva kaçtı adam neler yaşadı? Ortada güvenlik yok bir şey yok. Nereye kaçması? Hadi kaçtın bak attığım haberde soyunma odasına giderken neler olmuş? Normalde yapılması gereken ne yapıldı maçta da biz normali konuşalım?
Bende dediklerini daha önce söyledim zaten direkt il emniyet müdüründen valisine herkesin hesap vermesi lazım. Kaçma boyutunu tartışmak istemiyorum kaçmak böyle bir şey değil sahaya ilk taraftar girdiğinde onun üzerine gideceğine güvenlikler ona atlasa sende dümdüz kaçsan bu kadar büyümezdi.

Hayır mesela çekilseler onlar içinde iyi olur biz yokuz rahat rahat alt liglerde şampiyon olurlar süperlige gelene kadar gerginliklerinide atarlar belki bir rahatlarlar en azından şampiyonluk hasretleri biter. :D

Abi ne provokasyonu ya? Çalışmışlar yazıyorlar bir de. Ya alt tarafı bir hareket yapıyor neyini çalışacak? 10 saat eğitim mi aldı o hareket için gözünü seveyim ya. Maç öncesi öyle görüntü veriyor işte dalgasına. Bu hareketlerin benzeri bize yapılsa ben de gıcık olurum melon gibi. Ama yapılıyor doğal yani bu.
Birader yerlisi yabancısı anlaşmışlar işte neyini abartıyorsun çalışmışlar deyince. Organize halde provokasyona çalışmışlar. Maç daha ilk yarıda tribüne hareket çekiyor Osterwolde. Krunic bile ısınırken taraftarla diyaloğa girip gel diyor.

Fener ligden çekilip lig kalitesi düşünce şampiyon olduğun zaman prim olarak sadece 500 bin dolar para alınca o zamanda komik gelecek mi bakalım sana
Banane ya umrum dışı sanki şuan çok mu yüksek gelirler ben taraftarım futbol ekonomisini de mi ben düşüncem ülke ekonomisinden çektiğim yetmiyormuş gibi.
Ayrıca sen çekileceğine inanıyormusun Allah aşkına benzer durum bize olsaydı aynını derdim boş gündemler bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık