Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Montana

Doğru karar hala tüm istatistiklerde ligin en iyi kalecisi. Ama süper kupa finali ertelenirse Dursun’u istifaya çağırmak lazım.
Geçmişte bizim isteklerimize bu yanda olumlu bir dönüş olduğunu hatırlamıyorum, Fenerbahçe’nin böyle bir ayrıcalık talep etmesi saçma. Bu salak kabul eder mi eder ama

Geçmişte bizim isteklerimize bu yanda olumlu bir dönüş olduğunu hatırlamıyorum, Fenerbahçe’nin böyle bir ayrıcalık talep etmesi saçma. Bu salak kabul eder mi eder ama
Bugün açıklamalar yukarıdan rica gelirse ortamı germem kabul ederim tarzındaydı hoşuma gitmedi açıkcası. Her fırsatta bize terörist yaftası yapan malum camia vs diye bahseden yöneticilerinin taleplerinin karşılanmaması lazım.

Bu arada bu Tff başkanından daha kötü kim olabilir diyordum aklıma birden hem trabzonlu hem gsli şerefli haluk ulusoy geldi niyeyse hatırlatma gereği hissettim Fenerli dostlar.

Olaylar rezalet Trabzonspor caydırıcı ve ciddi bir ceza alması lazım, tahrik çok var ortada ama sırf tahrikten dolayı girip milleti dövemezsin.

Ama şu dediğine katılmıyorum, dümdüz kaçmak yerine durup adamlarla dövüşürsen bunun da sonuçları olacaktır. Drogba sırtını duvara yaslasa 30bin bjkli indirirdi :D onun yerine kaçıp gitti adam mesela.

Bir de kendini korumak ve yerdeki adamın kafasını tekmelemek,saldırmak çok farklı şeyler.
Yorumun bıraktığı etki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık