Doğru karar hala tüm istatistiklerde ligin en iyi kalecisi. Ama süper kupa finali ertelenirse Dursun’u istifaya çağırmak lazım.Muslera yaşlandı yenilenmesi ne kadar doğru tartışılır. @Montana @Whitebear D
Doğru karar hala tüm istatistiklerde ligin en iyi kalecisi. Ama süper kupa finali ertelenirse Dursun’u istifaya çağırmak lazım.Muslera yaşlandı yenilenmesi ne kadar doğru tartışılır. @Montana @Whitebear D
Geçmişte bizim isteklerimize bu yanda olumlu bir dönüş olduğunu hatırlamıyorum, Fenerbahçe’nin böyle bir ayrıcalık talep etmesi saçma. Bu salak kabul eder mi eder amaDoğru karar hala tüm istatistiklerde ligin en iyi kalecisi. Ama süper kupa finali ertelenirse Dursun’u istifaya çağırmak lazım.
Bugün açıklamalar yukarıdan rica gelirse ortamı germem kabul ederim tarzındaydı hoşuma gitmedi açıkcası. Her fırsatta bize terörist yaftası yapan malum camia vs diye bahseden yöneticilerinin taleplerinin karşılanmaması lazım.Geçmişte bizim isteklerimize bu yanda olumlu bir dönüş olduğunu hatırlamıyorum, Fenerbahçe’nin böyle bir ayrıcalık talep etmesi saçma. Bu salak kabul eder mi eder ama
FB li arkadaşlar çok fena operasyon çekmiş. Buradaki GSli sayısını azaltmak için genelde tartışmaya çekmişler. Yer mi Anadolu çocuğu@justahuman ‘ın kanepenin altında saklandığı gece.![]()
Hayır.@Montana Instagram da ki Montana Reyiz sen misin?
Yorumun bıraktığı etkiOlaylar rezalet Trabzonspor caydırıcı ve ciddi bir ceza alması lazım, tahrik çok var ortada ama sırf tahrikten dolayı girip milleti dövemezsin.
Ama şu dediğine katılmıyorum, dümdüz kaçmak yerine durup adamlarla dövüşürsen bunun da sonuçları olacaktır. Drogba sırtını duvara yaslasa 30bin bjkli indirirdionun yerine kaçıp gitti adam mesela.
Bir de kendini korumak ve yerdeki adamın kafasını tekmelemek,saldırmak çok farklı şeyler.