Vururmuş bu ruh hastası.Yahu savunmuyorum merak ettim diyorum imkanı olmuş mu vurmaya yoksa korkutmak için kovalamış mı diye sordum.![]()
Vururmuş bu ruh hastası.Yahu savunmuyorum merak ettim diyorum imkanı olmuş mu vurmaya yoksa korkutmak için kovalamış mı diye sordum.![]()
Salak herif sopa gibi sallamaya niyetlenmiş ama sivri taraf ucunda olduğu için kimseye derdini anlatamaz. Garantisi yok o ucun deşmeyeceğinin. Adam yaralamaya teşebbüsten yargılanır bu.Vururmuş bu ruh hastası.
Bana Batsin hareketi komik geldi. Hani bana ceza ver demelik hareket. Adam döner tekme atıyor hani müdafaa falan denmez o hareketeHani olur ya adam savurur tutturmak için onu sorduydum.
Osterwolde güvenliğin yatırdığı ve Osayi'nin yumrukladığı adamın kafasına tekme atıyor. İrfancan Eğribayat'ta taraftara vuruyor. Garibim Livakoviç darp edildi ona ayrı üzüldüm.
Bu olsun ilk giren olsun bunlar hep sabıkalı tipler zaten. Başkasının pasoligiyle girmişler maça. O pasoligini verenlere de ceza gelmeli. Birde bu tarz girişleri önlemenin bir yolu yok mu ya. Adamlar girmenin her türlü yolunu buluyor.Vururmuş bu ruh hastası.
Mert Müldür'ün tekme videosu düştü şimdi önüme. İsmail Yüksek ne yapmış onu anlayamadım yazmışlar onu.Bana Batsin hareketi komik geldi. Hani bana ceza ver demelik hareket. Adam döner tekme atıyor hani müdafaa falan denmez o harekete
Fenerin bu tavrından sonra TFF, Fenerli hiçbir oyuncuya ceza vermeye cesaret edemez.Sevkler var ya bugün "Bak çekiliriz haa" diyor mealen.