Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok tuhaf insanlarız. Neymiş efendim KeremA'nın kutlama tweetini beğenmiş. Gerçi onda da hata var. Az çok bizim ülke insanının özellikle FB-Gzd taraftarının reaksiyonunu öngörmesi lazımdı ki başka ülkelerde de benzer sıkıntı olabilir. Belki de yanlışlıkla beğendi. Çok gündem olunca açıklama yapmak zorunda kaldı.

Çaglar, İrfan,Cengiz Abisi degil miymiş ? :S Amacı Emre Bello gibi kulüpsüz kalmaksa bilemem :rolleyes:

Bu tarz muhabbetler geçen sene de oldu, GS derbiler dahil iyiydi, hakkıyla şampiyon oldu bokladılar. FB, BJK ile oynadı adamlar 10 kişi kaldı, penaltı uydurdular ona rağmen FB kazanamadı.O halleriyle 2. oldular sıralama farkı yoktu.

Bu sezon makas kapandı, takımlar daha denk ama FB’nin avantajı kadro derinliği. O yüzden şampiyon olacaklarını düşünüyorum. Ama şampiyonluk rakibinizle kendi sahanızda oynayıp tek şutunuz bile yokken lütfen sağı solu suçlamayın.
Her zaman zirvedekiler konuşulur. Psikolojik bu. Yendiğin maçta 10 tane aleyhine hakem hatası yapılmıştır konuşmazsın, yenildiğin maçta aleyhine 1 tane hakem hatası yapılmıştır sürekli onu konuşursun. Gs geçen sene şampiyon olmuş ve şuan lider yani tüm gözler üstünde. Maçlarında gözler, eksiğini hatasını arıyor.
Bu olayı takımların yöneticileri de destekler. Çünkü diğer türlü gözler kendilerine yönelcek ve becerisizlikleri, hataları ortaya çıkacak.
Zaten her iki yakım yöneticleri de şimdiden başladı. Kim şampiyon olamazsa fena ağalaycak :D Belki de tek tek maçları ineceleyip potansiyel hataların derlemesini yapıp haklarının yenildiğini öne sürerek paylaşım yapacaklar resmi sayfalarından. Taraftarların öfkesini ne kadar yönlendirebilirlerse o kadar koltukları sağlamlaşcak. Kazanan ise sadece kutlama yapacak!

Son düzenleme:
Hocam adam sene sonu takımda olmayacak. Enrique de onsuz oynamaya alışmaya çalışıyor. Bunu da oyundan alarak yavaş yavaş yapıyor. Derslik bir şey yok yani gitmeyi seçen Mbappe.
Öyle açıklama yaptığını biliyorum. Ama bana samimi gelmedi. Ligde son iki maçta berabere kaldılar. Tüm oklar Enrique yöneldi ve o da kendini savunmak için böyle bir açıklama yaptı.

Ara transfer de gitse anlarım sezon sonu gidiyor, sonrasında 3,5 ay süre var zaten. Yaz kampına girecek takım, hazırlık maçları yapacak vs.
Mappesiz oynamaya alışacakları uzun bir dönem var önlerinde yani.
Bu açıklama palavra bence.

Öyle açıklama yaptığını biliyorum. Ama bana samimi gelmedi. Ligde son iki maçta berabere kaldılar. Tüm oklar Enrique yöneldi ve o da kendini savunmak için böyle bir açıklama yaptı.

Ara transfer de gitse anlarım sezon sonu gidiyor, sonrasında 3,5 ay süre var zaten. Yaz kampına girecek takım, hazırlık maçları yapacak vs.
Mappesiz oynamaya alışacakları uzun bir dönem var önlerinde yani.
Bu açıklama palavra bence.
Ligde aldığı beraberlikler zaten halihazırda şampiyonluk yarışında olduğu rakipleriyle olduğu için sorun sayılmaz karşılıklı puan kayıpları oldu ki zaten bu puanları bırakacak rahatlığa sahip çünkü büyük bir puan farkı var. Hem konum rahatken hem de büyük maçlar bulmuşken Mbappe'siz takımın gerçek bir futbol maçında neler yapmak isteyeceğini görmek istemiş olabilir ben mantıksız bulmadım. Belki de gördükleri transfer sezonunda önünde bulunduracağı şeylere yol açacak tam olarak ne düşündüğünü bilemeyiz. Kızgın bir şampiyonluk yarışı olsa yapacağını düşünmüyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi'nde o topa girmedi.

• Like
Tepkiler: Vvv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık