Ölmedi mi o ya? Biz onu öldü biliyorduk
Bu maç için ölüler bile dirildi reissss...Ölmedi mi o ya? Biz onu öldü biliyorduk
Mendy yi stoper görmeyelim yeter reis benim beklenti oradaBu maç için ölüler bile dirildi reissss...
Ben yanlış bilmiyorsam iniyisatife bırakıldığı zaman biz gs ye gelebileceklerini söyledik sonra da deplasmanda onlar müsaade etti. Beşiktaş maçı deplasmandaydı istemedi Beşiktaş sonra biz de istemedik sanırım. Fenerbahçe yi hatırlamıyorum ama.@Skywalker Beşiktaş, GS ve Fener maçlarında TS taraftarı deplasman tribününe alınıyor mu?
İl güvenlik kurulu onların güvenliği için bu kararı almıştır. Övünmüyorum ama korkmayan gelsin tribüne ne diyeyim. Tribünü açmıyorlar diğer takımlara da bildiğim kadarıyla.@Skywalker Beşiktaş, GS ve Fener maçlarında TS taraftarı deplasman tribününe alınıyor mu?
Yok yani Fener'i anlarım da Beşiktaş ne alaka onu çözemedim. Çünkü TS tarafı bizim gelmemizi istememişti gibi bir olay yoktu, güvenlik Beşiktaş gelmesin demişti. Saçma bir karar TS ile Beşiktaş arasını da kızıştırıp iyice TS-GS vs BJK-FB yapmaya çalışıyorlar. Saçma bence zaten ülke yeterince zıt kutuplara bölündü futbolda bari olmasın.İl güvenlik kurulu onların güvenliği için bu kararı almıştır. Övünmüyorum ama korkmayan gelsin tribüne ne diyeyim. Tribünü açmıyorlar diğer takımlara da bildiğim kadarıyla.
İngiltere ligi de hakem konusunda skandal bir ligHani bunlara İngiltere liginde faul vermezdiler lan çatır çatır veriyorlar. Kaç kere faul aldı uşak.